Subbasss Публикувано Юни 19, 2016 Report Share Публикувано Юни 19, 2016 Здравейте, проблема е следния имам 2.1 система за компютър philips spa 3300 днес щях да ги включа да гледам филм та като ги включих там на контролера за звука лампичката си свети няма звук няма шумене няма нищо чудих се какво може да е и за това пиша по форума .. Моля помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 20, 2016 Report Share Публикувано Юни 20, 2016 Сигурен ли си, че си ги свързал към правилния жак на компютъра? Опитай да ги свържеш с нещо друго (лаптоп, телефон, портативен плеър). Увери се, че звукът в Windows не е намален/спрян. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 20, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2016 Сигурен ли си, че си ги свързал към правилния жак на компютъра? Опитай да ги свържеш с нещо друго (лаптоп, телефон, портативен плеър). Увери се, че звукът в Windows не е намален/спрян.Нищо не става, друг човек ми каза да пипна с пръста върха на жака да видя дали има бръмчене дори и това го няма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 20, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2016 Като е на ток като го изключа от контролера продължава да свети..... после като му извадя щепсела пак свети 1 минута егати и нещото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 21, 2016 Report Share Публикувано Юни 21, 2016 Не казваш дали си направил това, което ти казах. Ако си сигурен, че дори и към друг източник пак няма звук, значи може би просто има някакъв по-сериозен дефект. Ще трябва да се отиде в някакъв сносен сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юни 21, 2016 Report Share Публикувано Юни 21, 2016 Здравейте, проблема е следния имам 2.1 система за компютър philips spa 3300 днес щях да ги включа да гледам филм та като ги включих там на контролера за звука лампичката си свети няма звук няма шумене няма нищо чудих се какво може да е и за това пиша по форума .. Моля помогнетеПрилича ми на изгоряло крайно стъпало,сервиз ви е нужен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 27, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Бях на майстор каза ми ,че крайното стъпало е отишло и даже захранването изпушило няма да го поправям а ще си купувам philips MMS 306 Какво ви е мнението за него ? Това е говорителя му Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 27, 2016 Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Какво ви е мнението за негоСъщия боклук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 27, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Същия боклук. За пръв път някой казва на Филипс боклук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юни 27, 2016 Report Share Публикувано Юни 27, 2016 За пръв път някой казва на Филипс боклукЗащо си се спрял на него? И защо мислиш, че не е боклук? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 27, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Защо си се спрял на него? И защо мислиш, че не е боклук?спрял съм се на него защото баса ми харесва говорителя е двунамотков със 2 минуса и 2 плюса има и пасивна мембрана отстрани прочетох в нета за говорителя бил е 2х25 ако е свързан с 2-та минуса и плюса което го прави 50 вата буфер а на колонки го дават 5х20 на 4 ома 5х10 на 8 ома което също ми допада ами защо не го мисля за боклук защото имам буфер филипс от 10 години и НЕ Е МРЪДНАЛ КАКТО Е КУПЕН И ГО ПОЛЗВАМ ВСЕКИ ДЕН Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2016 Report Share Публикувано Юни 27, 2016 За пръв път някой казва на Филипс боклукЗначи не си се допитвал до много хора. имам буфер филипс от 10 години и НЕ Е МРЪДНАЛ КАКТО Е КУПЕН И ГО ПОЛЗВАМ ВСЕКИ ДЕНИ моят събуфър не мърда, освен ако аз не го изместя. Обикновено тонколоните нямат навика да се движат много. Макар че то това се отнася за всички неодушевени предмети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 27, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Значи не си се допитвал до много хора. И моят събуфър не мърда, освен ако аз не го изместя. Обикновено тонколоните нямат навика да се движат много. Макар че то това се отнася за всички неодушевени предмети.Имам доверие на марката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2016 Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Твоя воля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юни 27, 2016 Report Share Публикувано Юни 27, 2016 Същия боклук. На същото мнение съм и аз.Филипс повече от 20г. не е това което беше.Погледнато от страната на парите всичко без значение от марка към днешна дата около 200лв е боклук по отношение качество на звука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост