Rado25g Публикувано Юни 19, 2016 Report Share Публикувано Юни 19, 2016 Здравейте приятели. Нуждая се от вашите съвети и мнения относно избора на тонколони, които ще ползвам за настолен компютър главно за слушане на музика. Готов съм да отделя до 1300лв за качествени колони и ще се радвам да ми помогнете при избора ми. Спрял съм се на няколко модела като- Microlab x6,Klipsch R-15PM и Dali Zensor 1 AX. За жалост нямам възможност да ги чуя преди да ги закупя, защото в гр. Шумен ги няма никъде, а не смятам да пътувам до другия край на България. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 19, 2016 Report Share Публикувано Юни 19, 2016 Доста прилична сума си заделил за колони. Дай малко насам. Ще е добре да поясниш към какво ще са свързани тези колони и по какъв начин. Т.е. спомена компютър, но към каква точно звукова карта или ресийвър и по аналогов или цифров път?Търсиш конкретно компютърни колони или мониторни/студийни? На бюрото до монитора ли ще се използват или някъде из стаята (по-надалеч)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rado25g Публикувано Юни 19, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2016 Ще са свързани към звукова карта Asus Xonar Phoebus, не знам кои са по добър избор за музика дали студио монитори или компютърни, за това искам съвети. Ще са разположени до монитора ми на бюрото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rado25g Публикувано Юни 20, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2016 Вече ги поръчах, спрях се на Микролаба, така че се надявам да съм направил добър избор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Valentin Ianev Публикувано Юни 21, 2016 Report Share Публикувано Юни 21, 2016 да направил си добър избор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rado25g Публикувано Юни 21, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2016 да направил си добър изборУтре като ги получа ще пиша дали съм доволен и ще пратя снимка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rado25g Публикувано Юли 9, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2016 Ето ги новите колони малко закъснях със снимката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Юли 9, 2016 Report Share Публикувано Юли 9, 2016 Ето ги новите колони малко закъснях със снимката 1300 лева за това??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Юли 9, 2016 Report Share Публикувано Юли 9, 2016 Не се учудвай наистина са над хилядарка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост