Jump to content

Избор на активни тонколони 2.0 за компютър до 1300лв

Препоръчан пост

Здравейте приятели. Нуждая се от вашите съвети и мнения относно избора на тонколони, които ще ползвам за настолен компютър главно за слушане на музика. Готов съм да отделя до 1300лв за качествени колони и ще се радвам да ми помогнете при избора ми. Спрял съм се на няколко модела като- Microlab x6,Klipsch R-15PM и Dali Zensor 1 AX. За жалост нямам възможност да ги чуя преди да ги закупя, защото в гр. Шумен ги няма никъде, а не смятам да пътувам до другия край на България. Благодаря предварително :)
Сподели другаде

Доста прилична сума си заделил за колони. Дай малко насам.  :P

Ще е добре да поясниш към какво ще са свързани тези колони и по какъв начин. Т.е. спомена компютър, но към каква точно звукова карта или ресийвър и по аналогов или цифров път?

Търсиш конкретно компютърни колони или мониторни/студийни? На бюрото до монитора ли ще се използват или някъде из стаята (по-надалеч)?

Сподели другаде

Ще са свързани към звукова карта Asus Xonar Phoebus, не знам кои са по добър избор за музика дали студио монитори или компютърни, за това искам съвети. Ще са разположени до монитора ми на бюрото.
Сподели другаде

• 3 weeks later...