mat ragan Публикувано Юни 18, 2016 Report Share Публикувано Юни 18, 2016 Здравейте!Тази сутрин ми се случи нещо странно.Без да съм правил нищо с него,скайпа ми се изключи и след малко пак ми се включи.Не помня досега да ми се е случвало такова нещо и искам да попитам на какво би могло да се дължи това.И да допълня...малко след публикуване на тази тема Malwarebytes Anti-Malware ме информира че базата от данни ми е остаряла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 18, 2016 Report Share Публикувано Юни 18, 2016 Единственото, което ми хрумва, е, че е възможно да е било автоматичното актуализиране. На мен това не ми се е случвало. Колкото до Malwarebytes Anti-Malware, това не го схващам напълно, т.е. не разбирам защо го споменаваш. Просто провери за актуализации. Какъв точно е проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mat ragan Публикувано Юни 18, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2016 Споменах го защото си мислех че може да има някаква връзка със случая,но явно греша.Благодаря за отговора! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост