finalista Публикувано Юни 9, 2016 Report Share Публикувано Юни 9, 2016 Благодарение на предишна тема в този форум успях да регистрирам free domain и free hosting. Написах на HTML един index.html и действително сайтът работи, което е чудесно.След това реших, да инсталирам един free форум. Първо успях да иснталирам такъв форум под Линукс Mint на втория ми домашен компютър успешно, форумът работи, но аз бих желал, да го инсталирам на сайта, който вече имам, като базата данни на форума също да бъде на сайта. Прочетох в хелпа на хостинга, че поддържат MySQL бази данни. Не ми е никак ясно как бих могъл да инсталирам форума на сайта ми ....Ако някой знае дали и как е възможно ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 9, 2016 Report Share Публикувано Юни 9, 2016 За да мога да ти изготвя по-подробно как да стане, я сподели домейна ти и сайта, от който си взел хостинг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Юни 9, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2016 В момента работещия ми домейн е: http://as23.mlХостинг взех от: http://www.freehostingeu.com/Ако не може да се комбинира със сегашния домейн, мога да взема друг домейн, с който да стане форума .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 9, 2016 Report Share Публикувано Юни 9, 2016 Здравей,благодаря за инфото. Правиш следните стъпки: 1) Връзваш се чрез FTP акаунт към хостинга ти.2) Намираш папката, където е уеб сайта ти и създаваш папка forum.3) В папка forum качваш форума ти, най-добре дезархивирана форума система, която ще ползваш(а НЕ това, което си направил на твоя компютър).4) Създаваш база данни с потребител и парола.5) Отваряш as23.ml/forum и започваш инсталираш форума.6) И това трябва да са стъпките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Юни 9, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2016 Здравей,благодаря много за указанията.Ще следвам точките една след друга, дано да успея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 14, 2016 Report Share Публикувано Юни 14, 2016 Инсталира ли форума? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Юни 14, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2016 Инсталира ли форума?Да инсталирах го, сега имам други неща по него - пуснах друга тема - там го наричам сайт, но той си е форум .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Юни 15, 2016 Report Share Публикувано Юни 15, 2016 Хостинг взех от: http://www.freehostingeu.com/ Здрасти. Подлаган ли си на ботове и DDoS атака? Защото практиката показва, че безплатните хостинги след време спират работата си за да закупиш хостинг. Поддръжката прави така, че в един момент да генерираш трафик над допустимия. Само да ти подскажа, за да не се хабиш излишно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Юни 20, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2016 Warning: Account suspended due to over-traffic!Your account has been temporarily suspended, because you have reached 4 GB of traffic usage and your monthly allowance is 4 GB. The traffic counter is reset at the end of the month and your account will be restored automatically. If you do not wish to wait that long and want to have your account and websites working please go to Buy Services Upgrade Services section and upgrade to a hosting plan with higher monthly traffic allowance. Вече ми направиха трафик над разрешения за безплатен хостинг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост