haresvam Публикувано Юни 7, 2016 Report Share Публикувано Юни 7, 2016 Здравейте. Бихте ли ми помогнали.Когато си сваля линк от някой сайт, например от замунда линка беше с логото на замунда или от вбокс линк с логото на вбокс но изведнъж започна да ми ги дава чисто бели (независимо от къде е въпросния линк). Можете ли да ми кажете защо е така и дали мога да го оправя. http://www.img-share.eu/f/images/214/65D571yTQ.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 15, 2016 Report Share Публикувано Юни 15, 2016 Този файл, който си отбелязал в какъв формат е? И как ги сваляш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haresvam Публикувано Юни 16, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2016 Това е линк не е файл. Това са линкове към сайтове, не знам как от скрийна как не може да се сетите, не знам как по нагледно да го обясня. С Мозила съм - горе в ляво до стрелката за връщане на страниците от дясно има едно кръгче с удивителна там цъкам с ляв бутон на мишката, задържам, местя и пускам линка в някоя папка и по принцип излизаше с логото на сайта както е на скрийна Цветно. И в една папка като сложа такива (преки пътища) се чудя кой от какъв сайт е и ми е много неудобно. Дано е станало по ясно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 16, 2016 Report Share Публикувано Юни 16, 2016 Благодаря пояснението. Моля да погледнеш следните темички и решенията в тях: http://www.laptopmag.com/articles/how-to-create-desktop-shortcuts-for-web-pages-using-chrome http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=2930801 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haresvam Публикувано Юни 20, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2016 Мерси. Английския не ми е силата ама ще се помъча разбира се. Можете ли да ми кажете след като вляза във сайта ви например освен ИП-адреса ми, можете ли да разберете с коя операционна система съм, като изключим скрийншота който видяхте и кой браузър използвам. Знам че може би тук не е мястото на въпроса но моля ви да ми отговорите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 21, 2016 Report Share Публикувано Юни 21, 2016 Предоставям настройките на български: В Start menu-то търсеш Default Programs -> Associate a file type or protocol with a program -> Намираш .url -> Сменяш го на браузъра, който използвате -> Готово. Относно допълнителния въпрос. Браузъра подава информация на сървъра -> IP, браузър и ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юни 21, 2016 Report Share Публикувано Юни 21, 2016 В адресната лента на лиско напиши:about:configи натисни ENTERсега в търсачката на конфигуратора напиши или копирай текста по-долу и го постави в реда за търсене:browser.shell.shortcutFaviconsПод него ще се появи променливата browser.shell.shortcutFavicons и логическата й стойност (TRUE). Щракни двукратно по този ред и стйността от TRUE ще се обърне във FALSEРестартирай браузъра и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haresvam Публикувано Юни 22, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 22, 2016 IVAN Пробвах това което си написал но не ми върши работа. мерси все пак и за отделното инфо ExaFlop и твоето пробвах нищо не стана. Отделно местих браузърите по подразбиране трих някакъв catche файл нищо не става и днес пробвах да изтрия Мозилата от компютъра не става, от програми и компоненти не ми излиза нищо като цъкна деинсталирай, сега ще се мъча да я изтрия по някакъв начин. https://support.mozilla.org/en-US/kb/uninstall-firefox-from-your-computer ето от тук не ми дава да я изтрия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юни 23, 2016 Report Share Публикувано Юни 23, 2016 Пробвай да стартираш firefox в безопасен режим и виж ще има ли промяна. Ако има - някоя добавка създава проблем. Изключи ги всичките и започни една по една да ги включваш и да пробваш след рестарт на браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 23, 2016 Report Share Публикувано Юни 23, 2016 Пробвай с това:В Start menu-то търсеш Default Programs -> Set Default Programs -> Chrome(или който браизур ползваш) -> Choose defaults for this program -> И избери всичките -> Save. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haresvam Публикувано Юни 23, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 23, 2016 Изтрих я инсталирах други по стари версий и пак нищо и вече ми омръзна. Така ще карам и тва е. Мерси пичове че отделихте от собственото си време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haresvam Публикувано Юни 23, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 23, 2016 Вижте като смених на Internet Explorer как хубаво ми ги дава , ама ми е много бавен , тежък , натоварва много системата и неудобен, даже съм навит да си преинсталирам Windowsa ако ще се оправи. Какво ще кажете ? http://www.img-share.eu/f/images/237/177nPxIxAc.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 23, 2016 Report Share Публикувано Юни 23, 2016 Пробвай с това: В Start menu-то търсеш Default Programs -> Set Default Programs -> Chrome(или който браизур ползваш) -> Choose defaults for this program -> И избери всичките -> Save. Това пробва ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haresvam Публикувано Юни 24, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2016 Всичко съм пробвал което сте написали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юни 24, 2016 Report Share Публикувано Юни 24, 2016 А пробва ли с преносима мозила?http://portableappz.blogspot.bg/2012/07/mozilla-firefox-150-beta-2-multilingual.htmlПри мен всички браузъри, с изключение на Internet Explorer са преносими и са на дял, различен от системния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост