ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Буфера няма такъв вход Можеш ли да снимаш буфера от зад. Там където са всички букси!Може да е различен входа! Но аз като не знам, какви входове има буфера, няма как да ти покажа снимка на кабела!Пример:Моят буфер е захранен със този кабел!http://store.picbg.net/pubpic/41/9E/3ebd2b557a5c419e.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Можеш ли да снимаш буфера от зад. Там където са всички букси!Може да е различен входа! Но аз като не знам, какви входове има буфера, няма как да ти покажа снимка на кабела!Пример:Моят буфер е захранен със този кабел!http://store.picbg.net/pubpic/41/9E/3ebd2b557a5c419e.jpgтова му е снимката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 a06506e985361a8029fd5b74d25a5243.jpgтова му е снимкатаНищо ме мога да видя!Нужно е по добро качество!Струва ми се ще е подобно на моят буфер!Та:Виж дали имаш входове R-L на Unput? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 2, 2016 Report Share Публикувано Юни 2, 2016 Нищо ме мога да видя!Нужно е по добро качество!Струва ми се ще е подобно на моят буфер!Та:Виж дали имаш входове R-L на Unput?Извинявам се за недооглеждането!Точно такива входове има твоят буфер. Трябва ти същият кабел от 16 пост, които съм показал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 2, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2016 Извинявам се за недооглеждането!Точно такива входове има твоят буфер. Трябва ти същият кабел от 16 пост, които съм показал!Имам го я наличност сега можеш ли да ми обесниш какво да правя с него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 2, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2016 Това е двд-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 2, 2016 Report Share Публикувано Юни 2, 2016 Имам го я наличност сега можеш ли да ми обесниш какво да правя с негоНадявам се че не можеш да се справиш само със звука!?Та след като пуснеш DVD-то и тръгне картината на телевизора, ще тръгне и звука.Намираш къде е изхода на телевизора за звук към слушалки.Там включваш жака.А на буфера двете камбанки. Под Aux Unput R-L Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 3, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2016 Здравейте , купувам двд,който е на добра цена човека казва ,че няма нужда от усилвател ,че е бил с вграден според вас така ли е да не се прецакам нещо ето го и двд-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 3, 2016 Report Share Публикувано Юни 3, 2016 94532816_2_585x461_dvd-hyunday-snimki.jpgЗдравейте , купувам двд,който е на добра цена човека казва ,че няма нужда от усилвател ,че е бил с вграден според вас така ли е да не се прецакам нещо ето го и двд-то94532816_1_585x461_dvd-hyunday-gr-veliko-tarnovo.jpgТи нали искаш да изкараш звука на буфер!?Той буфера си има усилвател. Този във DVD-то, със нищо няма да ти помогне. Даже ще ти вреди!Дай ако можеш точен модел на DVD-то! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 3, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2016 Ти нали искаш да изкараш звука на буфер!?Той буфера си има усилвател. Този във DVD-то, със нищо няма да ти помогне. Даже ще ти вреди!Дай ако можеш точен модел на DVD-то!Hyundai dv нещо си .. незнам човека ми каза ,че не му е нужен усилвател може да се ползва на 5+1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост