Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Здравейте! Значи имам ДВД на нео до колкото знам няма вграден усилвател а има входове за буфер и тонколони Сега немога да разбера какво точно му е нужно ? усилвател ли активен буфер ли ? До сега съм нямал двд и не го разбирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Здравейте! Значи имам ДВД на нео до колкото знам няма вграден усилвател а има входове за буфер и тонколони Сега немога да разбера какво точно му е нужно ? усилвател ли активен буфер ли ? До сега съм нямал двд и не го разбирамКажи къде ще бъде включено? Най вероятно към телевизор. Но да чуя първо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Кажи къде ще бъде включено? Най вероятно към телевизор. Но да чуя първо!На телевизор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 На телевизор Забравих да попитам, как ще е включен /със какъв кабел/ но като за начало, телевизора, трябва да изкара звук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Кабела на телевизора e аукс 2 RCA Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Кабела на телевизора e аукс 2 RCAНе разбрах? Телевизора не изкарва ли звук? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Изкарва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 ИзкарваДобре де: Всеки телевизор има изход букса за слушалки!От тази букса можеш да вземеш сигнал и да я ръгнеш във усилвтел/буфер. Не мога да схвана, на теб кое не ти е ясно за да мога да обясня! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Има изход за слушални но не само има два още изхода не ми е ясно как двд плеър, който няма вграден усилвател как ще подкара буфера и тонколоните Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Има изход за слушални но не само има два още изхода не ми е ясно как двд плеър, който няма вграден усилвател как ще подкара буфера и тонколонитеБуфера си има вграден усилвател! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Но как трябва да го свържа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Но как трябва да го свържа?Със този кабел!http://store.picbg.net/pubpic/0F/B5/dc8938b944560fb5.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 първия кабел го ръчкам в телевизора а другия в двдто ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 1, 2016 Report Share Публикувано Юни 1, 2016 първия кабел го ръчкам в телевизора а другия в двдто ?Това на снимката е един кабел със две еднакви букси във двата края!Едната се поставя във изхода на телевизора за слушалки. А другата във буфера! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 1, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2016 Буфера няма такъв вход Най добре да ви снимам буфера да го видите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост