FreeStyle Публикувано Май 25, 2016 Author Report Share Публикувано Май 25, 2016 След като решението на този въпрос наистина е трудна работа,защото да се ползуват тези 3 GB оперативна памет е наистинанеблагонадежна работа за дейностите които върши един компютър.Защото модерните и скъпи телефони които се продават днес на пазараи се ползуват от баровците и хайдуците в тази държава /които естественоимат парите в брой за да си ги купят/, притежават по добритехнически параметри от "застарелия" ми вече компютър.Но какво да се прави,не членувам в Герб и не се радвам на голяма заплата в престижна фирма облагодетелствувана от държавни поръчки, нито пък имам възможностда злоупотребявам с пари от Еврофондовете.За това ще трябва да си седя кротко на задника и да си кротувам,както и да се радвам на това което имам в момента . . !?За това скромното ми желание на този етап е как бих могъл да"облагородя" програмата си qbittorrent 3.3.4 свързана с плъгина ми Pyton34,да има той по-големи възможности и обхват за да ме свързва с обекти,от които да мога да черпя съвременна и модерна видео и аудио информация.Защото торентите които са залегнали в "паметта на програмата",в болшинството си са морално остарели и много от тях са вече закрити и не работят ! Търсенето на актуални добавки за qbittorrent и тяхното актуализиране за съвместнадейност с Pyton34 3.4.3 e една интересна тема в развитие,която засяга интересите на много хора от този форум: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2016 Report Share Публикувано Май 27, 2016 Я пак. Ама този път го обясни нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост