dan40o Публикувано Май 24, 2016 Report Share Публикувано Май 24, 2016 Е то там е обяснено просто, аз по-просто не мога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 24, 2016 Author Report Share Публикувано Май 24, 2016 Нищо неможах да разбера като цяло буфера е много мощен но във моята къща свири много слабо какво да променя във къщата си ?Това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 24, 2016 Report Share Публикувано Май 24, 2016 Нищо неможах да разбера като цяло буфера е много мощен но във моята къща свири много слабо какво да променя във къщата си ?Мебелите и разположението на субуфера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 24, 2016 Author Report Share Публикувано Май 24, 2016 Мебелите и разположението на субуфера.Значи аз съм сега във коридор там ми е разположен компютъра като цяло къщата ми е с 2 коридора и аз съм във вътрешние нямам много мебели имам стол бюро до мен и един хладилник имам и един диван Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 24, 2016 Report Share Публикувано Май 24, 2016 Значи аз съм сега във коридор там ми е разположен компютъра като цяло къщата ми е с 2 коридора и аз съм във вътрешние нямам много мебели имам стол бюро до мен и един хладилник имам и един диванЗависи от мебелите, височината, дължината, зависи от самото помещение като цяло, зависи от адски много неща. Не е толкова просто. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 24, 2016 Author Report Share Публикувано Май 24, 2016 Зависи от мебелите, височината, дължината, зависи от самото помещение като цяло, зависи от адски много неща. Не е толкова просто.Помощението е 5 метра дълго 2 метра широко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 24, 2016 Report Share Публикувано Май 24, 2016 Помощението е 5 метра дълго 2 метра широкоС толкова информация доникъде, пък и да ми кажеш аз няма какво да направя. Мести субуфера и слушай къде се чува най-добре. Ако имаш възможност, мести част от мебелите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 24, 2016 Author Report Share Публикувано Май 24, 2016 С толкова информация доникъде, пък и да ми кажеш аз няма какво да направя. Мести субуфера и слушай къде се чува най-добре. Ако имаш възможност, мести част от мебелите.Имам стая,която е със паркет и е 4х4х4х4 метра от всякъде мисля,че там ще е супер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 25, 2016 Author Report Share Публикувано Май 25, 2016 Благодаря за информацията! преместих буфера свири много по-силно от преди и тресе яко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Юни 4, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2016 Като цяло проблема бил и от усилвателя защото буфера е 70 вата рмс мощ а усилвателя беше 20 ватов макс-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост