dan40o Публикувано Май 21, 2016 Report Share Публикувано Май 21, 2016 Е тогава, защо са ти елипси на кората, след като имаш басов говорител? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 22, 2016 Author Report Share Публикувано Май 22, 2016 Е тогава, защо са ти елипси на кората, след като имаш басов говорител? По-добре да купя елипси от колкото усилвател и кутия този говорител е 1050 вата на 2х2 ома и ще е скъпо Елипсите са по-евтин вариант а това тези пайнерки харесаха ли ти Pioneer ts-h1703 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 22, 2016 Report Share Публикувано Май 22, 2016 По-добре да купя елипси от колкото усилвател и кутия този говорител е 1050 вата на 2х2 ома и ще е скъпо Елипсите са по-евтин вариант а това тези пайнерки харесаха ли ти Pioneer ts-h1703Абе нещо не мога да те разбера! Последно кво ти трябва елипси или кръги говорители? Тези, които си ми показал не са елипси и не са лоши. Така като гледам вървят и с пищялка, което е добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 22, 2016 Author Report Share Публикувано Май 22, 2016 Абе нещо не мога да те разбера! Последно кво ти трябва елипси или кръги говорители? Тези, които си ми показал не са елипси и не са лоши. Така като гледам вървят и с пищялка, което е добре.Тези , който съм показал ги имам в момента и мисля да го слагам в колата и за това исках мнение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 22, 2016 Report Share Публикувано Май 22, 2016 Тези , който съм показал ги имам в момента и мисля да го слагам в колата и за това исках мнениеМи слагай ги. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 22, 2016 Author Report Share Публикувано Май 22, 2016 Ми слагай ги.Ще се чува ли басов звук ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 22, 2016 Report Share Публикувано Май 22, 2016 Предполагам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 23, 2016 Author Report Share Публикувано Май 23, 2016 Това е резултата от пайнерите където ги сложих отпред Pioneer ts-h1703 http://dox.bg/files/dw?a=bdf4de90ae Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 27, 2016 Author Report Share Публикувано Май 27, 2016 Има ли хубав бас? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 27, 2016 Report Share Публикувано Май 27, 2016 Ти трябва да кажеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 27, 2016 Author Report Share Публикувано Май 27, 2016 Ти трябва да кажеш.то се чува на клипа аз съм доволен според теб свири ли хубаво виж клипа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 27, 2016 Report Share Публикувано Май 27, 2016 Клипа няма какво да го гледам, камерата е ужасна, качеството също, звука е отвратителен. Такива неща се слушат на живо, не на клипове и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 28, 2016 Author Report Share Публикувано Май 28, 2016 Клипа няма какво да го гледам, камерата е ужасна, качеството също, звука е отвратителен. Такива неща се слушат на живо, не на клипове и т.нКамерата е 9 мегапиксела и качеството е супер тeзи дъндънии където ги чуваш е баса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 28, 2016 Report Share Публикувано Май 28, 2016 Камерата е 9 мегапиксела и качеството е супер тeзи дъндънии където ги чуваш е баса Камерата ако ще и 20 мегапиксела да е, пак ти казвам, че такива неща се слушат на живо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост