Subbasss Публикувано Май 13, 2016 Report Share Публикувано Май 13, 2016 Здравейте имам субуфер, който е мощен 8 ома на 60 вата имам усилвател , който също е със същата мощ, проблема е следния: буфера свири слабо обаче говорителя се раздава много свързах по слаба и свири по-силно тая голямата има вътре "вата" това ли е проблема да свири слабо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 13, 2016 Report Share Публикувано Май 13, 2016 Нищо не разбрах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 13, 2016 Author Report Share Публикувано Май 13, 2016 Нищо не разбрах.Имам бас каса ,която е със вата вътре и свири по-слабо от по-малки бас каси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 13, 2016 Report Share Публикувано Май 13, 2016 Вероятно, защото е по-маломощна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 14, 2016 Author Report Share Публикувано Май 14, 2016 Вероятно, защото е по-маломощна.Говорителя му е 7 инча 4 ома на 100 вата и при 8 ома е 50 вата а този малкия е 20 вата на 4 ома и е 5 инча Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 14, 2016 Report Share Публикувано Май 14, 2016 Говорителя му е 7 инча 4 ома на 100 вата и при 8 ома е 50 вата а този малкия е 20 вата на 4 ома и е 5 инчаТова пиковата му мощност ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 14, 2016 Author Report Share Публикувано Май 14, 2016 Това пиковата му мощност ли е?Максималната Пише го на самия магнит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 14, 2016 Report Share Публикувано Май 14, 2016 Значи е пикова мощност. И все пак не ти разбрах въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 14, 2016 Author Report Share Публикувано Май 14, 2016 Значи е пикова мощност. А другия е 20 вата пикова и свири по-силно ? Ясно усилвателя неможе да го захрани ?или ватата пречи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 14, 2016 Report Share Публикувано Май 14, 2016 Как разбра, че свири повече? Пиковата мощност я остави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 14, 2016 Author Report Share Публикувано Май 14, 2016 Как разбра, че свири повече? Пиковата мощност я остави. Чува се по тихо Като свържа малкия леко се осеща сякаш свири вътре в мен а този изобщо на прави такъв ефект Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 15, 2016 Report Share Публикувано Май 15, 2016 Не мога да те разбера, наистина. Ако някой разбрал въпроса на автора и иска да се включи, да заповяда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 16, 2016 Author Report Share Публикувано Май 16, 2016 Въпросът ми е защо говоеители по малки от този и със по малка мощ свирят силно Този големия има вътре вата да не пречи ватата Това е големия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 16, 2016 Report Share Публикувано Май 16, 2016 Въпросът ми е защо говоеители по малки от този и със по малка мощ свирят силноТози големия има вътре вата да не пречи вататаТова е големияНе зависи само от мощността, ами и от кутията. Ватата не пречи, тя нарочно е там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Май 17, 2016 Author Report Share Публикувано Май 17, 2016 Не зависи само от мощността, ами и от кутията. Ватата не пречи, тя нарочно е там.Малкия е със обем някъде 6,7 литра големия е със 15 литра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост