Красимир Петров Публикувано Май 6, 2016 Report Share Публикувано Май 6, 2016 Проблема ми е следното, когато искам да правя снимка на някаква игра (по точно става дума за Warcraft 3) с натискане ''PrtSc SysRq'' влизам в ''paint'' и натискам ''Ctrl+V'' и ми излиза началния екран. Как мога да оправя това моля някой да ми помогне. Преди време това работеше но от няколко дни се наблюдава този проблем :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2016 Report Share Публикувано Май 7, 2016 Това е нормално в някои ситуации, зависи от рендеръра ѝ. Конкретно WarCraft III трябва да си създава една подпапка Screenshots (в нейната папка) и там да си складира всички снимки в Targa (TGA) формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Красимир Петров Публикувано Май 8, 2016 Author Report Share Публикувано Май 8, 2016 Папката си я има, ама paint-a не поддържа ТГА формата, а преди да ми стане така, не ми се налагаше да влизам в папки и прочие. Само натискам PrtSc SysRq, отварям Paint-a и пействам с ctr + v и ми излиза срийншота :( а сега ще трябва да си свалям отделни програми, да ровичам из папките за да си намеря скрийншота Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 8, 2016 Report Share Публикувано Май 8, 2016 Каква е операционната система? Ако е Windows 7, включил ли си Aero? Каква е текущата видео карта? Сменял ли си я? Ако да, каква е била предишната? WarCraft III с последния пач ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Красимир Петров Публикувано Май 8, 2016 Author Report Share Публикувано Май 8, 2016 с последния е мисля да. преди седмица и нещо се ъпдейтна. С Win 7 64 bit, Radeon 7870 oc ghz edition. aero-то никога не съм го изключвам. Сега като се замисля, това май стана след като се упдейтна Warcraft-a :@ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Красимир Петров Публикувано Май 9, 2016 Author Report Share Публикувано Май 9, 2016 Колега. от пача е... днес реших да си преинстална играта и да сложа стария пач и там тва си работоше перфектно, сложих след това посления и вече не работи отново :@ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2016 Report Share Публикувано Май 9, 2016 Явно има по-основни промени по енджина и/или рендериращия компонент. Най-вероятно е нещо във връзка с това от changelog-а:Improved compatibility with Windows 7, 8.1, and 10 В такъв случай не мисля, че ще може да се направи нещо. Т.е. или ще трябва да играеш с предпоследния пач или да се примириш с използването на други програми за създаване на снимки, или да конвертираш TGA файловете в друг формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Красимир Петров Публикувано Май 10, 2016 Author Report Share Публикувано Май 10, 2016 Да явно ще е така, Мерси все пак, че ми обърна някакво внимание Лек ден Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост