Subbasss Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Здравейте имам проблем със колонките си при усилвате колонките възпроизвеждат силен бас и много се криви звука а при буфера се чува как свири музиката някакъв филтър ли ми трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Здравейте имам проблем със колонките си при усилвате колонките възпроизвеждат силен бас и много се криви звука а при буфера се чува как свири музиката някакъв филтър ли ми трябва?Не ти разбрах въпроса. Особено частта маркирана в червено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 29, 2016 Author Report Share Публикувано Април 29, 2016 Не ти разбрах въпроса. Особено частта маркирана в червено.Буфера хем прави бас хем се чува леко музиката като "пее" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Буфера хем прави бас хем се чува леко музиката като "пее" Защото вероятно филтъра не е от най-качествените. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 29, 2016 Author Report Share Публикувано Април 29, 2016 Защото вероятно филтъра не е от най-качествените.Може ли да ми препоръчаш за високи и ниски Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Може ли да ми препоръчаш за високи и нискиФилтъра е изчислен според усилвателя и говорителя. Няма как да ти препоръчам филтри като не знам нито каква е системата нито говорителите..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 29, 2016 Author Report Share Публикувано Април 29, 2016 Това е системата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Това е систематаСпоред мен няма смисъл да се занимаваш, защото 1 филтър струва колкото цялата система чисто нова. А и да си купиш филтър не се знае дали ще се получи нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 29, 2016 Author Report Share Публикувано Април 29, 2016 Според мен няма смисъл да се занимаваш, защото 1 филтър струва колкото цялата система чисто нова. А и да си купиш филтър не се знае дали ще се получи нещо.Системата втора употреба е 145 лева Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Системата втора употреба е 145 леваМи за 145 лева можеше да вземеш доста по-добро от това, но това е друг въпрос. Аз ти казах каквото имам, даже пак ще ти го кажа. Не се занимавай, защото няма да се получи това, което очакваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Не мисля, че проблемът е филтър. Цялата система е просто... калпава. Съжалявам, ако не ти е приятно да го прочетеш, но предпочитам да съм директен: това са някакви безизвестни, стари и евтини китайски боклучета, които някой е успял да ти пробута. Ако тези колони се продаваха нови в днешно време, не биха стрували повече от 40-50 лева. Да не кажа и по-малко. Лично аз не бих ги взел и без пари да ми ги даваха, камо ли да платя пари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 29, 2016 Author Report Share Публикувано Април 29, 2016 Дадох 145лева за тях Имам и филипс spa3300 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 30, 2016 Author Report Share Публикувано Април 30, 2016 Дали ако купя филтър нискочестотен ще се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 30, 2016 Report Share Публикувано Април 30, 2016 Дали ако купя филтър нискочестотен ще се оправиКак ще го купиш, като той(филтъра) зависи от усилвателя, говорителя и от още няколко неща? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Subbasss Публикувано Април 30, 2016 Author Report Share Публикувано Април 30, 2016 Продават се филтри в базара до 100вата и до 8ома Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост