Headshotc9 Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Здравейте искам да свържа усилвател към компа но не знам дали е възможно и ако е какъв кабел ми трябва и искам без пулта защото не е в мен усилватела е Benringer ep2500 europower Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Здравейте искам да свържа усилвател към компа но не знам дали е възможно и ако е какъв кабел ми трябва и искам без пулта защото не е в мен усилватела е Benringer ep2500 europowerОт всичко което прочетох в нета за тоя усилвател,няма как да минеш без пулта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Защо, какво пречи да го включи в {8} These are the stereo 1/4" TRS inputs (channels 1 and 2). They can also be used with unbalanced plugs.http://www.manualslib.com/manual/268548/Behringer-Europower-Ep2500.html?page=6#manual последния жак от групата. Прави си кабел с два жака, като от едната страна е 3.5 mm stereo, а от другата 6.35 mm (1⁄4 in) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Защо, какво пречи да го включи в последния жак от групата. Прави си кабел с два жака, като от едната страна е 3.5 mm stereo, а от другата 6.35 mm (1⁄4 in) Може да го направи,но нищо няма да стане! На панела който го показваш са крайните стъпала за мощност. Не може да се задействат с мощноста на изхода на компютъра,или няма нищо да се чува или ще бъде много тихо.А е възможно да претовари звуковата карта на компютъра и да я повреди.Трябва предусилвател,а предусилвателя е в пулта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Малко си в грешка: Input sensitivity 1.15 V (+3.4 dBu) 1.23 V (+4.0 dBu)Input impedance 10 kΩ unbalanced, 20 kΩ balancedПулта е необходим по- скоро за микрофони. Звуковата карта и 0.5 v. RMS да даде , усилвателя пак ще извади достатъчен звук. А при 10 kΩ товар не виждам как ще се натовари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Април 30, 2016 Report Share Публикувано Април 30, 2016 Малко си в грешка:Пулта е необходим по- скоро за микрофони. Звуковата карта и 0.5 v. RMS да даде , усилвателя пак ще извади достатъчен звук. А при 10 kΩ товар не виждам как ще се натовари.Ок. Нямам намерение да споря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост