mi7aaka Публикувано Април 15, 2016 Report Share Публикувано Април 15, 2016 Здравейте! Лаптопа ми е Lenovo G50.Батерията му пада много бързо а е купен преди 4-5 месеца(чисто нов).От какво може да е проблема.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Април 15, 2016 Report Share Публикувано Април 15, 2016 Дефектна бройка. Мисля, че батериите имаха 6 м. гаранция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2016 Report Share Публикувано Април 15, 2016 Възможно е да е съсипана поради неправилно използване. Колко бързо се изтощава и при каква активност на лаптопа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mi7aaka Публикувано Април 18, 2016 Author Report Share Публикувано Април 18, 2016 Правилно я изпозлвам.Много рядко ми се е случвало да работя на лаптопа когато е с батерията и е включен в захранването,и то за кратко време.При единствено отворен браузър Google Chrome,и пуснат facebook и youtube,батерията за час и половина от 98% падна на 23 %... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2016 Report Share Публикувано Април 19, 2016 Ако си сигурен, че няма други процеси, които да натоварват системата, и наистина пада и при минимален товар, наистина може да е някаква дефектна бройка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост