Lubovg Публикувано Март 29, 2016 Report Share Публикувано Март 29, 2016 Здравейте,от снощи не ми работи монитора на лаптопа.Първо мислех че е от твърдия диск,защото имах лоши сектори и помислих,че вече е здал багажа, но след това чух да се зарежда windows-а, но без картина. Пробвах да включа с hdmi кабел към телевизора ,но пак не ми изкара картина.Та въпроса ми е дали има шанс да е от някой лентов кабел или е видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 29, 2016 Report Share Публикувано Март 29, 2016 След като зарежда операционната система, едва ли има проблем с видеокартата. Имаш ли клавиши за превключване на видео сигнала към отделните изходи или такива за иключване на екрана? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 30, 2016 Report Share Публикувано Март 30, 2016 Марка и модел на лаптопа? Напълно възможно е на екрана подсветката да е заминала, а да не иска да пуска външен изход, без да е настроен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lubovg Публикувано Март 31, 2016 Author Report Share Публикувано Март 31, 2016 Acer aspire 5920g Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 31, 2016 Report Share Публикувано Март 31, 2016 Опитай да задействаш комбинацията Fn+F5 или Fn+F6. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост