abracadabra Публикувано Април 29, 2016 Author Report Share Публикувано Април 29, 2016 Здравейте, как да направя тази работа? Не знам откъде. може ли малко по подробно да ме обясните къде за ги задам тези опции. който са описани по-горе и работят.: "Не задавш опция "Деинсталирай", а опция "Промяна" и после "Промени", където трябва да деактивираш въпросният компонент!" П.П.Понеже го изтрих по другия начин и пак се качи, дори и паролите ми изтри... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 29, 2016 Report Share Публикувано Април 29, 2016 Здравейте, как да направя тази работа? Не знам откъде. може ли малко по подробно да ме обясните къде за ги задам тези опции. който са описани по-горе и работят.: "Не задавш опция "Деинсталирай", а опция "Промяна" и после "Промени", където трябва да деактивираш въпросният компонент!" П.П.Понеже го изтрих по другия начин и пак се качи, дори и паролите ми изтри...https://forums.softvisia.com/index.php/topic/18166-avast-save-zone-браузър/?p=164122 Winkey + R => appwiz.cpl => Намираш Avast и му даваш => десен бутон => Change => ще ти се отвори прозорец с всички компоненти на аваст от там махни отметката пред браузъра на аваст (Safe Zone). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Май 1, 2016 Author Report Share Публикувано Май 1, 2016 Къде го пиша това Winkey + R ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 1, 2016 Report Share Публикувано Май 1, 2016 Къде го пиша това Winkey + R ?Това са бутони на клавиатурата и се натискат едновременно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Май 1, 2016 Author Report Share Публикувано Май 1, 2016 Благодаря, справих се..... Стана. Просто докато напиша и рестартирах.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост