abracadabra Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Здравейте, Днес както си четях в интернет с браузъра на майкрософт (интернет експлорера), и ми изкочи нов браузър и икона на него на работния плот. Браузъра е Avast Save Zone. Ползвам отдавна само безплатната версия-регистрирана на Аваст като антивирусна програма. И съм доволен. Но, сега без да ме пита компютъра, ми изкача новия им браузър. даже и букмаркове и пароли ми е свалил от Хрома-който е по подразбиране. Сега имам три браузъра... . Не ми трябват толкова. Но, все пак разгледах този на Аваста. Май е добър. Хареса ми като интерфейс. Напоследък нещо ми насичаха и двата (хрома и инт. експлорера). Вече си мисля(да не отивам към параноя ), но може да е с цел да мигрират потрибителите към този на Аваста. Дайте и вие някакви мнения относно този браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Black Power Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Странно! Сподели точно с коя версия си? Би ли споделил снимка на облика на този браузър? Не ми се експериментира за да пробвам това нещо за да видя само визията му!Инак, щом казваш, че не ти е нужен, то защо не го деинсталираш???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Единственият начин да имаш този браузър е платен вариант на Аваст.Трябва да се знае за него,че подсигурява банкиране и прочие...хем чее на глупостта Хромиум.--Този браузър изисква и повече процесор и рам.Ежедневие е да Ви блокира и замръзне компютъра,ако извършвате и други дейности.--Това е от новите дейности на антивирусите...остана да се занимават с реклама...вместо тотал антиексплойт.--Принципно е копие на Хром-- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 На мен също не ми харесва. Ако някой даде идея как да го разкарам без да преинсталирам антивирусната ще е добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Black Power Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 На мен също не ми харесва. Ако някой даде идея как да го разкарам без да преинсталирам антивирусната ще е добре.Мога само да предполагам - Не задавш опция "Деинсталирай", а опция "Промяна" и после "Промени", където трябва да деактивираш въпросният компонент! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Мога само да предполагам - Не задавш опция "Деинсталирай", а опция "Промяна" и после "Промени", където трябва да деактивираш въпросният компонент!Изпреварил си ме. Тъкмо открих как се деинсталира и влязох да напиша .Дам. Само по този начин може да се махне. Иначе браузъра е пълно копие на chromium. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Спираш самозащитата на Аваст.Изтриваш папката с браузъра...--При последващо обновление ще се възстанови. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Спираш самозащитата на Аваст.Изтриваш папката с браузъра...--При последващо обновление ще се възстанови. Това изобщо не е вярно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Аз го направих и при новата версия на Аваст се възстанови и браузъра.И е абсолютно вярно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 23, 2016 Report Share Публикувано Март 23, 2016 Аз го направих и при новата версия на Аваст се възстанови и браузъра.И е абсолютно вярно!Няма как да спреш защитата на аваст и да изтриеш папката, при мен изписа, че иска администраторски права въпреки, че акаунта ми е администраторски. Под Safe Mode също не стана. Само това, което каза Black Power, то проработи. За ъпдейта не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Март 24, 2016 Author Report Share Публикувано Март 24, 2016 Здравейте, и сега щом използваме безплатния аваст, няма да можем да изтрием браузъра им? Нали имаше и едни отключващи програми, които трият такива файлове( IObitUnlocker, Unlocker и др.)? Всъщност аз не съм сигурен че товари повече системата, но като отворя таск мениджъра много процеси има от този браузър... ,така че е възможно. Иначе е бърз-така ми се струва, хубав интерфейс, ... не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Март 24, 2016 Report Share Публикувано Март 24, 2016 Оттук махаш флагчето в кутийката и може да триеш от папките на Аваст.Намира се в Настройки / Решаване на проблеми--Но щом си намерил и друг начин... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Март 25, 2016 Author Report Share Публикувано Март 25, 2016 направих го Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Март 25, 2016 Report Share Публикувано Март 25, 2016 Не забравяй после да сложиш пак флагче в кутийката.Операциите по настройки са ръчни и не изискват никакви права...освен мишка и клавиатура.--Иначе оставаш без антивирус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Март 27, 2016 Author Report Share Публикувано Март 27, 2016 Да, направих я. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост