Nikolai Nikolov Публикувано Март 21, 2016 Report Share Публикувано Март 21, 2016 Здравейте, наскоро си изтеглих BusSimulator2012 Demo, и ми изписва този еррорКато натисна ОК, ми изписва втората снимка, Unable to load game module. Моля някой да ми помогне, не знам как да го оправя, и ми става доста гадно, Опитах като администратор и пак не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 21, 2016 Report Share Публикувано Март 21, 2016 Покриваш ли системните изисквания на играта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 21, 2016 Author Report Share Публикувано Март 21, 2016 Покриваш ли системните изисквания на играта?Да, Минималните, че и малко над тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 21, 2016 Report Share Публикувано Март 21, 2016 Колко битова е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 21, 2016 Author Report Share Публикувано Март 21, 2016 Колко битова е операционната система?Моята 32 битова, за минималните изисквания иска 32 битова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 21, 2016 Report Share Публикувано Март 21, 2016 Инсталирай това. След него това. След тези библиотеки инсталирай .NET Framework. Изтегли го от тук. И изтегли и инсталирай по-новата версия от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 21, 2016 Author Report Share Публикувано Март 21, 2016 Инсталирай това. След него това. След тези библиотеки инсталирай .NET Framework. Изтегли го от тук. И изтегли и инсталирай по-новата версия от тук.Пак не стана :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Играта изобщо инсталирана ли е както трябва или е само разархивирана? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 22, 2016 Author Report Share Публикувано Март 22, 2016 Играта изобщо инсталирана ли е както трябва или е само разархивирана?Само я разархивирах, то ми се изтегли под формата на WinRar, то инсталатор, аз не видях, мислех, че само трябва да я разархивирам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Това най-вероятно е причината. Ако има файл от рода на setup.exe, стартирай го и я инсталирай. Може да се наложи да си изтеглиш самата инсталация на демото отново отнякъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 23, 2016 Author Report Share Публикувано Март 23, 2016 Това най-вероятно е причината. Ако има файл от рода на setup.exe, стартирай го и я инсталирай. Може да се наложи да си изтеглиш самата инсталация на демото отново отнякъде.Опитах от замунда , не стана пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 23, 2016 Report Share Публикувано Март 23, 2016 Аз бих препоръчал да се инсталират и Visual C++ 2008 пакетите: този и този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 23, 2016 Report Share Публикувано Март 23, 2016 http://www.sereby.org/site/aio Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост