Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 13, 2016 Report Share Публикувано Март 13, 2016 Здравейте имам проблем с телефонът ми който сам тегли разни програми.Мислех че по някое време ще сре но не спира.Сега се рестартита изведнъж.Попринцип ми тегли няколко приложения.Преди малко ми се рестартира телефонът сам и ми се изтеглиха всичките приложения които попринцип се теглят от време на време на веднъж.Спрял съм да се тегли от неизвестни източници не става.Пробвах да деактивирам приложенията и да си стоят да не ми пречат не става.Активират се и пречат.Моделът на телефонът е Lenovo A5000http://prntscr.com/aessnx Това е снимка на проложенията които тегли постоянно.Също така забелязах че от както почна да тегли имам странни програми ли не знам как да го нарека в отдела Настройки/Приложения/Всички на име com.android.systemUI и още едно на име com.google.android.search Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2016 Report Share Публикувано Март 14, 2016 Линкът към снимката не работи. Може би ще е полезно да кажеш коя е версията на Android и какви точно приложения се изтеглят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 14, 2016 Author Report Share Публикувано Март 14, 2016 http://prntscr.com/af5i1hтова е линкът на всичките приложения които тегли но има и още няколко подобни на тезиВерсия на андроид 4.4.2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2016 Report Share Публикувано Март 15, 2016 Момент... Всичките ли приложения (с изключение на най-долния ред) са нежелани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 15, 2016 Author Report Share Публикувано Март 15, 2016 Всички приложения на снимката са нежелани и се теглят сами които са на снимката има още няколко но са игри като Clash of kings и други подобни но те се теглят рядко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2016 Report Share Публикувано Март 16, 2016 Отново се увери, че изтеглянето на приложения от неизвестни източници е забранено. Прегледай отново списъка с инсталирани приложения и деинсталирай всички, за които си сигурен, че няма да ти трябват изобщо или в близките дни/седмици. Не съм запознат особено с това точно какви бацили има по мобилните телефони, но можеш да инсталираш и сканираш с мобилната версия на Malwarebytes Anti-Malware. Има я в Google Play. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 16, 2016 Author Report Share Публикувано Март 16, 2016 За тегленето от неизвестни източници съм го спрял сега ще изтегля програмите и ще видя какво ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 16, 2016 Author Report Share Публикувано Март 16, 2016 Ами програмата засича кое е зловредното но като тръгне да ги деинсталира аз приемам да се деинсталиорат и то накрая излиза приложението не е деинсталирано и си продължава старата песен с теглене и теглене на приложения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
byv09 Публикувано Март 17, 2016 Report Share Публикувано Март 17, 2016 Пробвай да направиш хард ресет на телефона, като съм длъжен да кажа, че след това действие с трие всичко запазено на телефона.. Изгледай това клипче, ако не стане през стандартното в телефона меню може да пробваш с 2-рия начин, като задържиш бутона за намаляване на звука и едновременно включваш телефона от менюто което ще се покаже пак с бутоните за звука избираш wipe all data user и натискаш бутона за включване на телефона. След като завърши операцията телефона ще се рестартира, след което ефекта ще е същия напълно изтрити данни, които през менюто ще трябва да въведеш наново. http://youtube.com/watch?v=pfVPJnZOOcY Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Март 17, 2016 Report Share Публикувано Март 17, 2016 ато съм длъжен да кажа, че след това действие с трие всичко запазено на телефона..Че то какви данни ще се трият от телефона - бисквитки и логове, айде и без тях. Никой не е преритал за запазени настройки, ще си ги направиш отново, както си стигнал до тях! Това е глупаво предупреждение, вградено в телефоните, което не трябва да изисква дори одобряване, а само моментна илюстрация като информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 19, 2016 Author Report Share Публикувано Март 19, 2016 Това го правих 3,4 пъти и нищо не става но не съм вадил сим карти и карта памет сотяха си в телефона но същия ефект след 1час почне и пак си изтегли квот му падне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 19, 2016 Report Share Публикувано Март 19, 2016 Приложенията в паметта на телефона ли са или на външна SD карта?Дори и след Hard Reset се инсталират наново така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 19, 2016 Author Report Share Публикувано Март 19, 2016 Да след всичко пак си се теглят на ново и се теглят в паметта на телефона.и каквото и да правя ми излизат някакви реклами от време на време.Поразрових се из телефона и видях че приложенията които теглят други приложения и ми изкарват реклами саcom.android.systemUIcom.android.searchbox Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Март 20, 2016 Report Share Публикувано Март 20, 2016 Мисля, че ти инсталираш някое приложение и то почва да тегли само приложения и да ги инсталира. Направи Hard Reset отново, като този път не инсталираш никакви приложения, за да видиш дали този проблем го има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tsvetomir Petrov Dimov Публикувано Март 21, 2016 Author Report Share Публикувано Март 21, 2016 Аз не тегля нищо след като го върна на фабрични настройки а то почва след около час да тегли само Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост