Black Power Публикувано Март 13, 2016 Report Share Публикувано Март 13, 2016 Здравейте!Става ваъпрос за DeLL 755 Работил съм с такъв ,но ми донесоха същия модел, където трябва да вляза в разширен BIOS за да сменя паролата и да забраня State control!За съжаление не си спомням как ставаше това? Помагайте моля!Съжалявам ако съм объркал раздело , но............! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Март 13, 2016 Report Share Публикувано Март 13, 2016 Общо взето това са командите.По време на пост екрана би трябвало да е изписана командата за влизане в биоса!Del пpи cтapтиpaнe АМІ, АwаrdЕѕс пpи cтapтиpaнe ТоѕhіbаF1 пpи cтapтиpaнe Тоѕhіbа; Рhоеnіх; Lаtе mоdеl РЅ/1 Vаluе Роіnt аnd 330ѕF2 пpи cтapтиpaнe NЕСF10 СоmраqІnѕ пpи cтapтиpaнe ІВМ РЅ/2ѕ w/ Rеfеrеnсе РаrtіtіоnRеѕеt двa пъти Ѕоmе DеllѕАlt Еntеr DеllАlt ? ѕоmе РЅ/2ѕСtrl-Еѕс GеnеrаlСtrl Іnѕ ѕоmе РЅ/2ѕ whеn роіntеr аt tор rіght оf ѕсrееnСtrl Аlt Еѕс АЅТ Аdvаntаgе, Аwаrd, ТаndоnСtrl Аlt + GеnеrаlСtrl Аlt Ѕ РhоеnіхСtrl Аlt Іnѕ Zеnіth, РhоеnіхСtrl Ѕ РhоеnіхСtrl Ѕhіft Еѕс Таndоn 386Ѕhіft Сtrl Аlt + Num Раd dеl Оlіvеttі РС РrоЅеtuр dіѕk Оld Соmраqѕ, Ерѕоn (Gеmіnі), ІВМ, ІВМ РЅ/2, Тоѕhіbа, mоѕt оld 286ѕ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Black Power Публикувано Март 13, 2016 Author Report Share Публикувано Март 13, 2016 Общо взето това са командите.Не, нее! Аз знам как да вляза във BIOS. Трябва да вляза във разширен и това ставаше с някаква комбинация, но забравих!?!?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Март 13, 2016 Report Share Публикувано Март 13, 2016 Разширен биос? Честно казано нямам идея за какво става дума! Съжалявам. Явно някой друг трябва да ти помогне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 13, 2016 Report Share Публикувано Март 13, 2016 Да не би да става дума за Intel ME State Control? At boot, when the DELL logo comes up, press STRG+P. You now come to the Intel-AMT menu.First off, you need to change the password. It needs 8 characters, at least one capital letter, a number and a special character ( ? ! ; ). Note it down!Now, navigate to Intel ME State Control and simply disable it. Save and quit. http://www.dell.com/support/article/us/en/04/SLN295179/EN?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Black Power Публикувано Март 14, 2016 Author Report Share Публикувано Март 14, 2016 Да не би да става дума за Intel ME State Control? Привет!?!?!Да, за това ставаше дума! Бях забравил това за "Р" Както винаги - брилянтен! Благодаря на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост