Angelx Публикувано Март 10, 2016 Report Share Публикувано Март 10, 2016 Трябва ми програма за рязане на части от клип или филм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2016 Report Share Публикувано Март 10, 2016 Ако кажеш и за какъв формат ти е нужна програма, може би ще можем да ти дадем и конкретни имена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Март 10, 2016 Report Share Публикувано Март 10, 2016 On 3/10/2016 at 6:13 PM, Night_Raven написа: Ако кажеш и за какъв формат ти е нужна програма, може би ще можем да ти дадем и конкретни имена. Така зададен въпроса на темата означава - всички формати, независимо. Клипове и филми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2016 Report Share Публикувано Март 10, 2016 Не ми дреме какво може да означава. Дреме ми какво се има реално предвид. Няма да си губя времето да гадая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Март 11, 2016 Report Share Публикувано Март 11, 2016 On 3/10/2016 at 9:51 PM, Night_Raven написа: Не ми дреме какво може да означава. Дреме ми какво се има реално предвид. Няма да си губя времето да гадая. Не е ли малко грубо ..."не ми дреме " ???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Март 11, 2016 Report Share Публикувано Март 11, 2016 On 3/10/2016 at 11:44 AM, Angelx написа: Трябва ми програма за рязане на части от клип или филм.Тази ако те устройва-https://www.bandisoft.com/bandicut/bg/или тази-http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Video-Dub.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 12, 2016 Report Share Публикувано Март 12, 2016 On 3/11/2016 at 5:24 PM, mathur написа: Не е ли малко грубо ..."не ми дреме " ????Може и да е леееко грубо. И все пак, не е ли грубо някой да изтърси тема без намерение да я провери след това и/или да не предостави достатъчно информация, за да си изгубя аз (или който и да било друг желаещ да помогне) време да обяснявам няколко/всички възможни варианти, вместо да се насоча към точния/правилния? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост