Nikolai Nikolov Публикувано Март 9, 2016 Report Share Публикувано Март 9, 2016 Здравейте, проблем след проблем, Пак съм с Windows 7, преди ми тръгваше, но сега не става. GTA IV Но сега нещо не ставаПише ми Това Ето и снимка: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Март 9, 2016 Report Share Публикувано Март 9, 2016 Фатална грешка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 9, 2016 Author Report Share Публикувано Март 9, 2016 Фатална грешка!Как мога да я оправия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Март 9, 2016 Report Share Публикувано Март 9, 2016 Ами провери първо компа за проблеми,гадинки,вируси,грешки. Рестартирай го,и опитай пак инсталация но като администратор!Ако инсталираш от диск,виж диска да не е надран или изцапан! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 9, 2016 Author Report Share Публикувано Март 9, 2016 Благодария ще опитам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2016 Report Share Публикувано Март 9, 2016 Откъде инсталираш играта: диск, флаш памет, твърд диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 9, 2016 Author Report Share Публикувано Март 9, 2016 Откъде инсталираш играта: диск, флаш памет, твърд диск?Инсталирвам я от замунда, на диск "H", но не става опитах както написаха в по - горния коментар и не стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Март 9, 2016 Report Share Публикувано Март 9, 2016 Опитай да инсталираш на диск "F". Виж тръгва ли. Опитай се да прочетеш коментарите за играта. Но преди това виж има ли коментари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 10, 2016 Author Report Share Публикувано Март 10, 2016 Играта ми тръгваше, но сега този еррор е проблем, не ми дава да я инсталирам преди, Ми даваше , на диск "F" имам 100 МБ, записвам играта на твърд диск, "H", то пак тоя еррор ни го показва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Март 10, 2016 Report Share Публикувано Март 10, 2016 Night_Raven те попита,къде ти седят инсталационите файлове на играта? На CD, DVD диск, на флашка или на твърдия диск (хард диска) на компютъра? Не от къде си я теглил, и къде я инсталираш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 10, 2016 Author Report Share Публикувано Март 10, 2016 На твърдия диск,"H"са ми файловете за daemon toolstools и като го мауна ми се записва на този който е за Daemoon Tools Диск "G" са ми маунатите файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2016 Report Share Публикувано Март 10, 2016 Опитай да ги разархивираш, не да ги монтираш във виртуално оптично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 11, 2016 Author Report Share Публикувано Март 11, 2016 Опитай да ги разархивираш, не да ги монтираш във виртуално оптично.Изтрих играта и пак я изтеглих и станаОпитай да ги разархивираш, не да ги монтираш във виртуално оптично.Изтрих играта и пак я изтеглих и стана заключете темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост