Miroslav Marinov Публикувано Март 5, 2016 Report Share Публикувано Март 5, 2016 Здравейте! Търся отговор на този въпрос: Администратора е изкл. акаунта ви.Имах проблеми със самия администратор след което, каквото и да опитам не мога да вляза повече в сайта.Сменям с програма местоложението си/IP, сменям MAK на Вирелес картата, сменям имейла и пак не мога да преодолея това което е направил. 1-во ме беше блокирал по IP, след това по имейл, но аз успявах да направя нова регистрация и да вляза отново. Естествено ме триеше докато накрая незнам какво измисли и не мога повече да вляза каквото и да направя.Вече след поредната регистрация с нов имейл и опит след това да вляза в сайта, ми излиза: Администратора е изключил акаунта ви.Има ли идея някой какво може да е измислил Админа и какво може да се направи по въпроса за да се преодолее това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Март 5, 2016 Report Share Публикувано Март 5, 2016 За кой сайт става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост