Jump to content

Имам проблем с Монитора моля за съвет

Препоръчан пост

Здравейте,

Преди 3 месеца си купих от ebay  монитор Huion gt 220 това е interactive IPS PenDisplay много бях доволна от него докато работише. 

Точно на рождения ми ден както за подарък той спря, докато проверявах пощата си изключи. Включих PC-to към телевизора работи пробвах да включа монитора към лаптопа на става. Монитора е в гаранция, но в Китай и трябва да го изпратя за моя сметка до там и пак да минавам през митница и разправии, а да не говорим за времето което ще отнеме цялата тази разправия. Направих няколко клипчета едното е монитора включен към PC-то  лампичката свети, но няма сигнал, нито излиза нещо когато натисна меню. Другите две са монитора включен към лаптопа едното е с HDMI вход другото е с VGA вход.

Моля за вашето мнение какво да правя?  Ако проблема е в някой бушон или нещо подобно и смятате че тук в София има специалист които може да го поправи и да ми спести време и пари съм склона да се откажа от гаранцията, но ако проблема е поголям да го връщам в Китай. 

Благодаря ви предварително. 

Video.zip

Сподели другаде

Специалиста ще ти вземе пари само за да го отвори та нищо няма да спестиш точно обратното.

Освен това няма гаранция че ще го оправи та и пари и време ще загубиш без да има резултат.

Възползвай се от гаранцията понеже китайците директно ще ти пратят нов.

Сподели другаде

Де да знам, мяза ми на захранваща част. Ако има гаранция, по-добре се възползвай...че тука ако го отворят и не може да се ремонтира - губиш...

Сподели другаде

Ако сте от София,мога да ви кажа къде със сигурност ще ви го оправят.Не взимат пари за отваряне,и случайно ако не могат си казват! Но знам че поръчват части от чужбина,та ..."да не могат",не ми се вярва. Правят всичко.И плазми и компютри и монитори,лаптопи.сателитни приемници...абе всичко що е електроника! Двама са на около 60-65,обаче много добри!

Сподели другаде