Jump to content

От Windows 7 На windows 10 (Как да реша проблема)

Nikolai Nikolov

Препоръчан пост

Здравейте, искам да попитам как мога да оправия проблема който ми изписва 

Преди по-малко от месец бях с windows 10 Premium , но го смених защото имаше много проблеми пак на windows 7 Home Premium

И сега се опитвам да си го сменя на windows 10 не с диск, а от сайта на майнкрософт го изтеглих

Да го Ъпдейтна, но сега ми изписа този "error"

Моля който знае да напише как мога да го оправия, много искам отново да съм на Windows 10 Home Premium

post-41397-0-61680500-1456062126_thumb.png

Сподели другаде

Обаче имам много по - голям проблем

Сестра ми беше на компютъра ми и вече всичко ми се отвария с windows media player  

и скайпа не мога да отвория нищо не мога и пейнт за да дам снимка

Би трябвало да ме разбереш всичко ми е с медйа плейър само като отвория примерно скайпа цъкам "Web Help" И така ми се отвария браузъра

Опитвам се да стартирам Gta Vice City и ми изписва следното

Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.

Много ще съм благодарен ако можеш да ми помогнеш

Сподели другаде

http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html Изтегли и разархивирай портативната версия. Влез в папката и стартирай с администраторски права Repair_Windows. Щракни на раздел Step 4, после бутон Do it. Като завърши, рестартирай компютъра.

Стартирай отново с администраторски права Repair_Windows. Влез в раздел Backup, бутон Create  и изчакай да завърши. 

Влез в раздел Repairs, щракни бутон Open Repairs. Сега махни отметката найгоре - All Repairs. Маркирай 01 и 23 и натисни бутон Start Repairs.

Като завърши, рестартирай

Сподели другаде