Nikolai Nikolov Публикувано Февруари 21, 2016 Report Share Публикувано Февруари 21, 2016 Здравейте, искам да попитам как мога да оправия проблема който ми изписва Преди по-малко от месец бях с windows 10 Premium , но го смених защото имаше много проблеми пак на windows 7 Home PremiumИ сега се опитвам да си го сменя на windows 10 не с диск, а от сайта на майнкрософт го изтеглих Да го Ъпдейтна, но сега ми изписа този "error" Моля който знае да напише как мога да го оправия, много искам отново да съм на Windows 10 Home Premium Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 22, 2016 Report Share Публикувано Февруари 22, 2016 Вариани 1:Пробвай следноото:Натисни Winkey+R->напиши WSReset.exe и натисни ОК. Вариант 2: Направи чисто стартииране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Февруари 22, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 22, 2016 Обаче имам много по - голям проблемСестра ми беше на компютъра ми и вече всичко ми се отвария с windows media player и скайпа не мога да отвория нищо не мога и пейнт за да дам снимкаБи трябвало да ме разбереш всичко ми е с медйа плейър само като отвория примерно скайпа цъкам "Web Help" И така ми се отвария браузъраОпитвам се да стартирам Gta Vice City и ми изписва следното Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file. Много ще съм благодарен ако можеш да ми помогнеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 22, 2016 Report Share Публикувано Февруари 22, 2016 http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html Изтегли и разархивирай портативната версия. Влез в папката и стартирай с администраторски права Repair_Windows. Щракни на раздел Step 4, после бутон Do it. Като завърши, рестартирай компютъра.Стартирай отново с администраторски права Repair_Windows. Влез в раздел Backup, бутон Create и изчакай да завърши. Влез в раздел Repairs, щракни бутон Open Repairs. Сега махни отметката найгоре - All Repairs. Маркирай 01 и 23 и натисни бутон Start Repairs.Като завърши, рестартирай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост