Nikolai Nikolov Публикувано Февруари 20, 2016 Report Share Публикувано Февруари 20, 2016 Здравейте, Искам да попитам как да активирам Windows 7 Home Premium SP1 (Service Pack 1) Напоследак след преинсталацията на компютъра която направих ми пише да активирам windows-a Минават 30 дни и ми се появява това съобщение, Моля кажете ми ако някой знае как да актвириам Windows 7 Благодария ви много за отделеното време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 20, 2016 Report Share Публикувано Февруари 20, 2016 Има активатори специални програми.Но не мога да ти дам нито линк нито имената.... Трябва сам да си ги намериш! Има ги по торент сайтовете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Февруари 20, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 20, 2016 Има активатори специални програми.Но не мога да ти дам нито линк нито имената.... Трябва сам да си ги намериш! Има ги по торент сайтовете.Благодаря ти много ми помогна ! оправих се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост