Десислав Публикувано Януари 25, 2016 Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Значи имам проблем от няколко дни. Така, значи най- напред включвам си лап-топа ( който е с уиндоус 8) и се появява син екран, след което се рестартира сам. И така се започна..., зарежда ми първите буквички то уи-на и екрана ми става целия на ленти, рестартира се отново и за почва да прави автоматична поправка, като след 1-2 секунди отново се появява този екран на лентички. Опитах се да го преинсталирам, уви отново ми излиза този екран на лентички...:( Въпроса ми е какво се случва с този лап-топ, някой можели да ми помогне. Благодаря ви добри хорица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 25, 2016 Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Влез в 'C:\Windows\Minidump' архивирай файловете и ги качи в dox.bg. В следващия коментар дай download линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Десислав Публикувано Януари 25, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Явно не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрал. Аз немога да вляза в уиндоуса. Не ми позволява да вляза в него. Стигам до първите 1-2 секунди от зареждането и се появява екрана с размазаните черти :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 25, 2016 Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Явно не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрал. Аз немога да вляза в уиндоуса. Не ми позволява да вляза в него. Стигам до първите 1-2 секунди от зареждането и се появява екрана с размазаните черти :(Пробва ли да влезеш във безопасен режим? /Safe Mode/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Десислав Публикувано Януари 25, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Да опитах, не ми позволява с F8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 25, 2016 Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Да опитах, не ми позволява с F8Тоест не стигаш до тази страница,така ли?http://prikachi.com/images.php?images/299/6185299I.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Десислав Публикувано Януари 25, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Не, не ми позволява да отида на нея. Възможно ли е да ми е отишла на кино видео- картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 25, 2016 Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Не, не ми позволява да отида на нея. Възможно ли е да ми е отишла на кино видео- картата?Ами не съм много сигурен!Писал си че си преинсталирал. Това означава че си виждал процеса на инсталацията.А без видеокарта няма как да стане това! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Десислав Публикувано Януари 25, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Не. Опитах се да го преинсталирам, обаче отново ми изкара въпросният "екран"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 25, 2016 Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Не. Опитах се да го преинсталирам, обаче отново ми изкара въпросният "екран"...Ааа! Аз не съм разбрал. Помислих си че е протекла инсталацията.Носи го на сервиз! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Десислав Публикувано Януари 25, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2016 Благодаря, значи не е нещо по- моите "способности" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост