DreaMBG Публикувано Януари 22, 2016 Report Share Публикувано Януари 22, 2016 Здравейте,дадох го на "компютърджия" (КОмпЮТЪРА) и той бе новак(Компютърджията).Преинсталира ми компютъра и ми лепна 64 бита,а то беше на 32.-минималните изисквания за 64 бита са 3 гб рам МИНИМУМ!Е,моят рам е 2 ГБ.Сега половината неща не ми се отварятИзисквания на бараката ми:http://prikachi.com/images.php?images/729/8587729A.pngТова ако ви помогне ще се черпя.Така заради ядрата на всеки един компютър системата не е предназначена да поддържа 64бита за сега има малко компютри със такава операционна система това ще рече (Всеки компютър има вградена видео карта която е направена за твърд и диск този твърд диск ако е дволичен може да поддържа такава система, но ако не е това е лошо и трябва бързо да смените системата, в противен случай може не само игрите а и музиката и снимките да не се отварят, това е поляритета на самият панел, сменете дволична на десетична бройна система и ще се оправи, но ми изглежда по лесно ако смените просто от 64 на 32бита! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Оправих проблема по-горе.Сега имам следния:Изтеглих от замундата уиндолс 7,мисля да го преинсталираме , но драйвърите малко куцат.Ако може да ми ги намерите няма да е зле!!Това дано ви помогне с дрвайвърите!http://prikachi.com/images.php?images/472/8589472C.pnghttp://prikachi.com/images.php?images/475/8589475u.pnghttp://prikachi.com/images.php?images/477/8589477U.pnghttp://prikachi.com/images.php?images/479/8589479A.pnghttp://prikachi.com/images.php?images/483/8589483n.pnghttp://prikachi.com/images.php?images/484/8589484L.pnghttp://prikachi.com/images.php?images/487/8589487U.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 22, 2016 Report Share Публикувано Януари 22, 2016 Пишеш модела на дъното си в Google. Първият резултат вероятно ще те отведе до официалната му страница. От там си теглиш всички необходими драйвери в зависимост от ОС.Тия за видеокартата от страницата на АМД или Nvidia. Тоест ако е нов модел ако е стара не е нужно да е последния драйвер.Всъщност за АМД най-добре да се избягва последния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DreaMBG Публикувано Януари 22, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 22, 2016 Пишеш модела на дъното си в Google. Първият резултат вероятно ще те отведе до официалната му страница. От там си теглиш всички необходими драйвери в зависимост от ОС.Тия за видеокартата от страницата на АМД или Nvidia. Тоест ако е нов модел ако е стара не е нужно да е последния драйвер.Всъщност за АМД най-добре да се избягва последния.Интернетa ми е гнус,незнам дали ви мързи да ми пратите линк за драйвърите.Не случайно съм сложил тези снимки по-горе.А и ако не искате да ми помогнете просто не пишете. Приятна вечер . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Калоян Колев Публикувано Януари 22, 2016 Report Share Публикувано Януари 22, 2016 DreaMBG,заради такова отношение към хората, които ти дават смислени съвети, не заслужаваш помощ. Но въпреки това, най-простото решение за проблема с драйверите е: влизаш в Device Manager, клик с десния бутон на мишката върху някое от устройствата и избираш Актуализиране на драйвера и оставяш Windows да ти намери драйвери за съответното устройство. Другият вариант ти бе казан по-горе - отиваш на страницата на производителя на дъното и теглиш драйверите, които са ти нужни. Вероятно можем да ти намерим линкове за драйвери за устройствата от снимките, но тъй като не знаем дали производителя на дъното на твоя компютър не е направил драйвери точно за твоя модел дъно, всеки друг драйвер може да повреди компютъра ти. И след това ще обвиниш нас, че сме ти дали линковете, нали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 22, 2016 Report Share Публикувано Януари 22, 2016 То и да иска някой да ти помогне първо ти трябва да си помогнеш. Например като кажеш точен модел на дъното и видеокартата ако има външна.Ако не си знаеш сам частите ние от къде да ги разберем? А знаеш ли ги отпада нуждата от подобна помощ освен с някой специфични съвети ако са необходими. Например след новата инсталация първо инсталирай за чипсета... Хубаво е да ползваш не просто 32 бит. но и Home Premium вместо по-тежкия Ultimate. 1. Отваряш страничния капак и четеш модела на дъното (включително ревизията) и видеокартата ако има (на тях си ги пише).1 (а). Ползваш програма тип AIDA64 за да разбереш с какъв хардуер разполагаш но тук е възможна грешка или непълно инфо та горния вариант е по-сигурен.Варианта с програмата е необходим при готови кошници с лепенка за да не падне гаранцията но предвид 7 год. ти процесор тя отдавна е изтекла. пс. Та след като дадеш тая информация включително инфо с 32 или 64 бит. 7-ца си (драйверите за каква да са?) понеже не стана много ясно ще ти се дадат линкове в случай че те мързи да пуснеш едно търсене с google за секунда и ти се чака някой специално да ти обърне внимание...Истината е че посещаването на форум логването и писането ти на поста и всички тия безсмислени картинки ти е отнело много повече време и трафик въпреки лошия интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DreaMBG Публикувано Януари 23, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2016 DreaMBG,заради такова отношение към хората, които ти дават смислени съвети, не заслужаваш помощ. Но въпреки това, най-простото решение за проблема с драйверите е: влизаш в Device Manager, клик с десния бутон на мишката върху някое от устройствата и избираш Актуализиране на драйвера и оставяш Windows да ти намери драйвери за съответното устройство. Другият вариант ти бе казан по-горе - отиваш на страницата на производителя на дъното и теглиш драйверите, които са ти нужни. Вероятно можем да ти намерим линкове за драйвери за устройствата от снимките, но тъй като не знаем дали производителя на дъното на твоя компютър не е направил драйвери точно за твоя модел дъно, всеки друг драйвер може да повреди компютъра ти. И след това ще обвиниш нас, че сме ти дали линковете, нали? За какво ми е да обвинявам вас? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DreaMBG Публикувано Януари 23, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2016 То и да иска някой да ти помогне първо ти трябва да си помогнеш. Например като кажеш точен модел на дъното и видеокартата ако има външна.Ако не си знаеш сам частите ние от къде да ги разберем? А знаеш ли ги отпада нуждата от подобна помощ освен с някой специфични съвети ако са необходими. Например след новата инсталация първо инсталирай за чипсета... Хубаво е да ползваш не просто 32 бит. но и Home Premium вместо по-тежкия Ultimate. 1. Отваряш страничния капак и четеш модела на дъното (включително ревизията) и видеокартата ако има (на тях си ги пише).1 (а). Ползваш програма тип AIDA64 за да разбереш с какъв хардуер разполагаш но тук е възможна грешка или непълно инфо та горния вариант е по-сигурен.Варианта с програмата е необходим при готови кошници с лепенка за да не падне гаранцията но предвид 7 год. ти процесор тя отдавна е изтекла. пс. Та след като дадеш тая информация включително инфо с 32 или 64 бит. 7-ца си (драйверите за каква да са?) понеже не стана много ясно ще ти се дадат линкове в случай че те мързи да пуснеш едно търсене с google за секунда и ти се чака някой специално да ти обърне внимание...Истината е че посещаването на форум логването и писането ти на поста и всички тия безсмислени картинки ти е отнело много повече време и трафик въпреки лошия интернет.Прав си,бавно взе да ми върви компа и нета.Чакам този форум да ми зареди около 10 минути.А не питай непознатите страници.П.Т.Това ще ти помогне ли ? http://prikachi.com/images.php?images/486/8590486G.png , http://prikachi.com/images.php?images/488/8590488B.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 23, 2016 Report Share Публикувано Януари 23, 2016 Само един въпрос. Как реши,че драйверите ти куцат?А за това че нета ти е бавен може да има хиляди други причини,но едва ли са драйвери!Изтегли тази програма.Инсталирай я и направи пълно сканиране на компа. Каквото намери се съгласи да го изтрие. Внимавай,че ако имаш кей генератори по компаи тях ще ги отбележи като вируси!После изтегли тази Инсталирай я,и направи пълно сканиране и с нея.Махни каквото намери.И отново внимавай скей генератори,ако имаш на компа. Като приключат,рестартирай компа и виж как ти е нета. п.п. Тия снимки дето си качил,не служат за нищо. Лично аз не бих рискувала да слагам Windows теглен от замунда. Не че няма къдърни торенти,но са 1%,останалите за жалост са самоделки и ще ти докарат проблеми,вместо решения! п.п.п. А не е лошо ако минеш целия комп с антивирусна програма! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 23, 2016 Report Share Публикувано Януари 23, 2016 Има два златни торента (да напише в търсачката Windows 7 SP1 MSDN) с оригиналния (всичките версии). Единият торент е на БГ другия на английски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DreaMBG Публикувано Януари 23, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2016 Само един въпрос. Как реши,че драйверите ти куцат?А за това че нета ти е бавен може да има хиляди други причини,но едва ли са драйвери!Изтегли тази програма.Инсталирай я и направи пълно сканиране на компа. Каквото намери се съгласи да го изтрие. Внимавай,че ако имаш кей генератори по компаи тях ще ги отбележи като вируси!После изтегли тази Инсталирай я,и направи пълно сканиране и с нея.Махни каквото намери.И отново внимавай скей генератори,ако имаш на компа. Като приключат,рестартирай компа и виж как ти е нета. п.п. Тия снимки дето си качил,не служат за нищо. Лично аз не бих рискувала да слагам Windows теглен от замунда. Не че няма къдърни торенти,но са 1%,останалите за жалост са самоделки и ще ти докарат проблеми,вместо решения! п.п.п. А не е лошо ако минеш целия комп с антивирусна програма!Не разибрам от компютри,пратил съм снимки най-отгоре.Ако ще помагате,помагайте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Януари 23, 2016 Report Share Публикувано Януари 23, 2016 Каза ти се няколко пъти че са безполезни и какво трябва да направиш. След като не можеш дори да отвориш капака на кутията и да препишеш модела на дъното носи компа в сервиз и си плащай.Никой не може да ти помогне без да знае какво е дъното!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 23, 2016 Report Share Публикувано Януари 23, 2016 Изтегли това - портативната версия е достатъчна (линкът, който прилича на флашка). Разархивирай и стартирай "cpuz_x32" или "cpuz_x64", в зависимост от това, колко битова е операционната система. Направи снимки на отделните табове и дай линкове тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост