mitko9301 Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Здравейте, имам лаптоп Асус, с който от доста време ползвам безжичен интернет. Добре, обаче не ме удовлетворява скоростта и искам да се свържа посредством кабел, но лаптопа ми няма такава възможност. Веднъж даже имах техници от Скат, които исках да проверят рутера и те не успяха да свържат лаптопа ми с него чрез кабел, защото нещо му липсва. Нова лан карта ли трябва да купя или какво, че да мога да ползвам кабелен интернет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Lan карта едва ли ще можете да сложите. Те се слагат на Desktop PC, през PCI(E) слот.Може би трябва да потърсите USB-LAN адаптор. Ако споделите модела на лаптопа ще можем да кажем по-точно какво е най-добре да се вземе. http://www.reset.bg/catalog/24/2401/2401218/ Общо взето така изглежда, но подозирам че има и по-бързи и евтини. Това устройство прави и други неща, които не са непременно необходими. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Здравейте, имам лаптоп Асус, с който от доста време ползвам безжичен интернет. Добре, обаче не ме удовлетворява скоростта и искам да се свържа посредством кабел, но лаптопа ми няма такава възможност. Веднъж даже имах техници от Скат, които исках да проверят рутера и те не успяха да свържат лаптопа ми с него чрез кабел, защото нещо му липсва. Нова лан карта ли трябва да купя или какво, че да мога да ползвам кабелен интернет?Кой е модела на рутера?Със каква ОС си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Калоян Колев Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Какъв точно модел Asus е? Макар че стандартните лаптопи си имат гнездо за Lan кабел. Но ако липсва такова гнездо, наистина можеш да използваш USB-Lan адаптор, както каза Melmak ®. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост