Deivid Dimitrov Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Здравейте, вчера бях хакнат, казаха ми, че няма да имам интернет и до известна степен се получи.Когато съм през рутер не мога да влизам в сайтове като: facebook, zamunda, apple.com, twitch.coм, но мога да влизам в гоогле, vbox7, youtube и разни форуми, които пробвах от google.Обаче като сложа кабела директно в PC, без да минава от рутера МОГА да влизам навсякъде и няма проблем.Какво по дяволите ми направиха на рутера, че ми забранява достъпа до определени сайтове?Пробвах с фактори ресет от рутера(копчето отзад) и с опцията от менюто на рутера.Преглеждах го 100 пъти и не открих да има добавен друг потребител или ИП или квото и да е било.Пробвах с многократни рестарти на рутера(TP-LINK) и модема, който е на Близу.Не става.Пробвах с различни антивирусни програми пак не става...Обаждах се на оператора, също не можа да помогне, каза че не е от тях проблема..Помагайте, моля.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Пробвай на рутера да му смениш фърмуера!Ще го намериш във сайта на TP-Link. Търси според версията на твоят рутер.След това ще трябва наново да се направят настройките за да тръгне нета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deivid Dimitrov Публикувано Януари 18, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Здравейте, днес се събудих и след като рутера беше изключен цяла нощ, днес вече нямам проблеми, явно атаките са спрели, ще пиша пак ако се появи този проблем отново.Мерси за помощта @ba4o_kiro. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deivid Dimitrov Публикувано Януари 18, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Пак същото стана, атаките продължават, помагайте..Не става с фърмуера... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Пак същото стана, атаките продължават, помагайте..Аз си държа на моето мнение.Смана на Фърмуера!Съществува вирус във рутерите.И това е начина да го премахнеш!Дори и версията на фърмуера да е същата. Трябва да се направи подмяната. ПП: Със коя антивирусна си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deivid Dimitrov Публикувано Януари 18, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2016 malwarebytes, но е от вчера, преди това нямах антивирусна, за Фърмуера - пробвах, няма ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 18, 2016 Report Share Публикувано Януари 18, 2016 за Фърмуера - пробвах, няма ефект.Пробва,как?Дай малко подробности, за да съм сигурен, че си постъпил правилно!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deivid Dimitrov Публикувано Януари 18, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2016 Изтеглих от TP-LINK сайта фармуер след като въведох модела му, показа ми моя рутер на снимка, изтеглих един .рар, разархивирах го и от менюто на рутера дадох формуер ъпдейт, прикачих файла, който беше в .рар-а, зареди и готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deivid Dimitrov Публикувано Януари 18, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2016 А това какво е???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 19, 2016 Report Share Публикувано Януари 19, 2016 А това какво е????От страни е обяснено!А какво ти дава пинга към сайт, който не ти се отваря?Във рутера! Тук:http://prikachi.com/images.php?images/67/8583067Y.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deivid Dimitrov Публикувано Януари 19, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2016 Не ми показва снимката.Пинга ми дава, че има 100% загуба на пакети към сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 19, 2016 Report Share Публикувано Януари 19, 2016 Не ми показва снимката.Пинга ми дава, че има 100% загуба на пакети към сайта.Качвай ги снимките във http://prikachi.comХубаво ще е да се види!Я да пробваме нещо друго и да видим дали ще има промяна!?Постави във командният прозореш следната команда и натисни Enter! route delete 0.0.0.0 От тук:https://support.microsoft.com/bg-bg/kb/970313 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Nikolov Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Tака, Звъниш на Доставчика на интернета, обясняваш проблема (Че те хакват), и след това той ще иска повече данни ( на кой се води рутера и тез), Те са длъжни да го оправят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2016 Report Share Публикувано Март 22, 2016 Защо съживяваш излишно стара тема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост