Никито Кръстев Публикувано Януари 13, 2016 Report Share Публикувано Януари 13, 2016 Здравейте, вчера си преинсталирах компютъра с Win 7 Ultimate.След като си инсталирах драйверите, си инсталирах и игрите които играя.Нито една игра не тръгва, изчетох всички статии в интернет свързани с това, но нищо не помогна.Когато вляза в (CS 1.6 например) ми изписва : Half-Life Launcher спря да работи.ОС ми е SP1.Моля ако може някой да ми помогне.Процесор: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHzRAM:2,00GB DDR2Видео карта:GeForce 210 Version 341.92 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Никито Кръстев Публикувано Януари 13, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2016 Това ми излиза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 14, 2016 Report Share Публикувано Януари 14, 2016 Кои са другите игри? Какви грешки се появяват при стартирането им? DirectX инсталиран ли е? Проверявал ли си за грешки в Event Viewer? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Януари 14, 2016 Report Share Публикувано Януари 14, 2016 Това ми излизаПробвай да стартираш с администраторски права. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост