Alisarra Публикувано Януари 9, 2016 Report Share Публикувано Януари 9, 2016 Здравейте, На монитора на лаптопът ми, внезапно се появиха следните линии ( в прикачената снимка). Извадих батерията и при старт отново си заработи нормално. Моля за предположения от какво може да е породено? Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 9, 2016 Report Share Публикувано Януари 9, 2016 Постоянно ли го прави или само един път? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alisarra Публикувано Януари 10, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2016 Здравейте, Не е постоянно, за втори път го прави, предния беше преди около месец Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 10, 2016 Report Share Публикувано Януари 10, 2016 Здравейте, Не е постоянно, за втори път го прави, предния беше преди около месец Стария ми лаптоп го направи същия номер.Много рядко може би 2 или три пъти,но след рестарт се оправи.Сега работи.Не го е правил много отдавна.Моя съвет е...не го пипай.Освен ако тотално не почне да го прави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2016 Report Share Публикувано Януари 13, 2016 Трудно е да се каже каква е причината. Като за начало е добра идея да се актуализира драйверът, защото има вероятност да е от него. Редно е да се проверят температурите на системата и ако прегрява и/или не е чистена скоро, да се направи една профилактика. Възможно е и проблемът да е в самия графичен чип или видео паметта. Ако е някакъв хардуерен дефект, оправяне в общи линии няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 13, 2016 Report Share Публикувано Януари 13, 2016 на мен имаше изгорял кондензатор и така се виждаше, в сервиз ми го оправиха(смениха кондензатора) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост