samotna Публикувано Януари 6, 2016 Report Share Публикувано Януари 6, 2016 Здравейте, когато слушам Радио 1 он.лайн или когато гледам филми през Voyo,bg често получавам съобщение "Приставката на Adobe Flash Player се срина". Какъв може да е проблемът?Работя на лаптоп с инсталиран Windows 7.Ползвам Mozilla Firefox. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2016 Report Share Публикувано Януари 6, 2016 Личната ми препоръка е да провериш дали браузърът и Adobe Flash са актуални версии. Ако не са, ги актуализирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
samotna Публикувано Януари 6, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2016 Благодаря, ще пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
samotna Публикувано Януари 7, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2016 Of Subject DeltaПробвах и това. Браузърът ми е актуализиран, но когато започна през него да инсталирам последната версия на флаша, запецва на 50% и иска да затворя браузъра. Инсталирам го чрез Google chrome, тръгва временно и пак прекъсва. Сега съм решила да отварям Voyo.bg през Google Chrome. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 7, 2016 Report Share Публикувано Януари 7, 2016 Опитай следното:- затвори всички браузъри;- деинсталирай ръчно всички версии на Adobe Flash Player, които имаш.- изтегли след това от тук (за Internet Explorer) и от тук (за Firefox/Opera), но не инсталирай все още;- отново затвори всички браузъри;- инсталирай и двете версии на Adobe Flash Player. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
samotna Публикувано Януари 7, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2016 ОК. Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Януари 7, 2016 Report Share Публикувано Януари 7, 2016 Така се мъчих да обясня и на баба ми, но тя така и не успя да ме разбере. Старите хора искат всичко да им се случва както на тях им се иска, а не както законите повеляват. Като да си отворил програмата и да искаш да я деинсталираш докато я употребяваш. Ми то е близко до акъла. Тука пък е обратното - искат да инсталират върху отворена програма. И после обявяват, че не ставало и са предприели друга алтернатива, защото проблемът бил във флаш плеъра, без да забелязват себе си или най-малкото да попитат къде бъркат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Януари 9, 2016 Report Share Публикувано Януари 9, 2016 Не всяка програма изисква да е затворена, а в случая е по- специфично и не всеки го знае, даже и големи умници, че трябва да е затворен браузъра. Какъв може да е проблемът?Човекът си пита напълно нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост