Н. К. Публикувано Януари 4, 2016 Report Share Публикувано Януари 4, 2016 Здравейте.Първо искам да кажа,не знам дали точно това е точния раздел,но моля за разбиране.Купих си компютър Юни месец!Отдавна реших да го подсиля,но сега реших да го направя.Преди имах 1 ВидеоКарта Нвидиа 512Мб ГеФорсе 7800,но тя не става на моята дънна платка,Ако може някой да ми помогне или да ми каже,точно какви части трябва да си сложа на компютъра за да става поне на някой по-тежки игри.Ето снимки на които са характеристиките на компютъра ми.Той има Вход за външна Видеокарта,има вградена която е доста слаба и не става за по-големи игри.Лека вечер,надявам се,че няма да има някакъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2016 Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Опасявам се, че ще се повтори ситуацията с един друг потребител, но времето ще покаже... Като за начало:- сподели от кой магазин да гледаме цени, ако възнамеряваш да пазаруваш от конкретен такъв;- сподели какъв ти е бюджетът;- дай пример за игри, които искаш да играеш, т.е. какво да разбираме под „по-големи“ игри;- само компютърът ли ще е сменя или и мониторът, т.е. на текущия монитор ли ще играеш и ако да, докога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. К. Публикувано Януари 5, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Значи,мисля че търся някакви по малък бюджет.Примерно втора употреба части.Мисля,само да подменя видеокартата и друго по-точно,не знам,кажете някакви предположения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2016 Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Донякъде може да се каже, че отговори кой магазин да гледаме. За останалите точки обаче все още липсва информация. Не знам какво разбираш под „по-малък бюджет“. Спомени числа. Също така е силно препоръчително да кажеш и какъв е захранващият блок. Без повече информация няма как да ти се помогне адевкатено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. К. Публикувано Януари 6, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2016 Около 50лв - 70 лв. Тежки игри като Фифа 2015 или Пес 2016. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2016 Report Share Публикувано Януари 6, 2016 Абсолютно невъзможно. Дори започвам да си мисля, че това е някаква шега. Ти сериозно ли мислиш, че за такава нищожна сума ще намериш хардуер, който да подкара съвременни и то нелеки игри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост