abracadabra Публикувано Януари 4, 2016 Report Share Публикувано Януари 4, 2016 Здравейте, както си търсих сайт с програмата на телевизиите(български сайт, как да очаква човек) и ми изкочи този прозорец:И аз отговорих на 4-те въпроса и после ми искаха данни за някаква разплащателна карта и 1$ за да си получа телефон АйФон .... Менте е май!? -А? Аз не се регистрирах (само един и-мейл може да са ми хванали защото го написах, преди да дочета чи искат карта и пари....). После като го разгледах сайта им и отговорих грешно на въпросите пак ми отчете че е правилно и пак имам шанс за награда....Сега пиша тук за да ме посъветвате какво да правя за да предпазя компютъра си от "наградата им".......Веднага пускам Малуербайтс!Ще пиша пак! Чакам съветите Ви, приятели! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2016 Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Подозирам, че това е опит за фишинг или да те залъжат да платиш някаква сума. Не виждам как това ще е нещо легитимо. Просто си сканирай системата с антивирусната и Malwarebytes Anti-Malware. Това би трябвало да е достатъчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 5, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Сканирах я, нищо нямаше. Просто качих снимките за да се предпазят хората и за информация.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост