FireEagl3 Публикувано Януари 5, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Значи пак ще ми трябва преходник, защото аз този DVI, който е показан го ползвам за монитора сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2016 Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Объркваш ме. Нали каза, че са два монитора. Единият го разбрахме кой е. А другият? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Януари 5, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Добре нека започна отначало, видео картата ми е https://www.jarcomputers.com/oldp/VCRPWRCLRAXR92702GBD5TDHEOC/PowerColor-TurboDuo-R9-270-2GB-GDDR5-OCrefc_75, със нея получих преходник от DVI към VGA, който е свързан към мониторът, който ползвам сега Captiva E1904W, имам и втори монитор, който е http://www.pazaruvaj.com/monitori-c3126/hp/l1755-p934237/# искам да го свържа и него към видео картата, просто остават само тези два DisplayPort-a свободни, идеята е, че искам да разбера със какви свръзки мога да стигна до това, че да мога да включа и вторият монитор, защото имам само 1 VGA на видео картата, който го ползвам сега за първият монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2016 Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Сега разбрах. Видео картата ти има три изхода: един DisplayPort, един HDMI и един DVI-I. Тя няма D-sub (VGA).Първият монитор (Captiva E1904W) разполага само и единствено с един вход (D-Sub). Това значи, че единственият начин той да бъде свързан е към DVI-I посредство преходник. В момента е свързан точно по този начин.Вторият монитор разполага с два входа: един D-sub и един DVI-I. Няма как да се използва D-sub входът, защото за него е нужно да се използва DVI-I изходъте на видео картата, който вече е зает. В такъв случай ще трябва да използва DVI-I входа на монитора и по-точно цифровите му възможности. За целта си купи HDMI към DVI кабел (нещо такова). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Януари 5, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Радвам се, че най после успях да обясня точно и ясно, благодаря ти много веднага купувам този кабел, че много спешно ми трябва да използвам този втори монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2016 Report Share Публикувано Януари 5, 2016 Не е нужно да е точно този и от ЖАР. Това беше просто конкретен пример, за да ти стане ясно какво да търсиш. Можеш да си го купиш откъдето ти е удобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост