Jump to content

/Дискусия/ laptop Lenovo G50 - 80.

Препоръчан пост

Здравейте,

от седмица съм с този laptop и съм очарован, че не грее, не шуми, бързо зарежда windows.

Ще посоча линк към точния модел, защото има разновидности -- http://www.pcstore.bg/bg/laptop-ultrabook/laptopi/laptop-lenovo-g50-80-80e502debm.html

Дали наистина поддържа ac wi-fi ? Въпросът ми идва от това, че в някои сайтове него пишат в характеристиките да е ac.
Закупен е от Техномаркет на промо цена 1069лв. - 3% vivacom club card = крайна цена 1037лв.

Какво мислите за покупката и изборът?
Да добавя, че имам смартфон lenovo p70 и ми допада марката.

Сподели другаде

Да, трябва да е така. Не знам какво друго да кажа. :)

Освен да ми препоръчате AC рутер, който да закупя в близко бъдеще. :)

Гледам един на D-Link GO-RT-AC750 и мисля дали си заслужава.

Сподели другаде

За домашно и/или общо ползване считам най-добрият избор да е TP-Link. Хардуерът на всичките им рутери е добре подбран, софтуерът е достатъчно богат откъм опции, прегледен е и стабилен, а цените са много приемливи. Ако се наложи, може да се инсталира и различен фърмуеър.

Сподели другаде

C20 AC750 и C50 AC1200 са два модел на TP-Link, които разполагат с поддръжка на AC стандарта и са под 100 лева. Отделен е въпросът дали наистина ти трябва поддръжка на AC.

Сподели другаде

C20 AC750 и C50 AC1200 са два модел на TP-Link, които разполагат с поддръжка на AC стандарта и са под 100 лева. Отделен е въпросът дали наистина ти трябва поддръжка на AC.

Разгледах ги двата модела в сайта на tp-link. Засега не мисля да правя покупка, ще го оставя в бъдеще време, все още TP-Link 841N ми служи вярно.

Светли празници и щастлива нова година! :)

Сподели другаде