Burkoff7 Публикувано Декември 25, 2015 Report Share Публикувано Декември 25, 2015 Здравейте,от седмица съм с този laptop и съм очарован, че не грее, не шуми, бързо зарежда windows.Ще посоча линк към точния модел, защото има разновидности -- http://www.pcstore.bg/bg/laptop-ultrabook/laptopi/laptop-lenovo-g50-80-80e502debm.html Дали наистина поддържа ac wi-fi ? Въпросът ми идва от това, че в някои сайтове него пишат в характеристиките да е ac.Закупен е от Техномаркет на промо цена 1069лв. - 3% vivacom club card = крайна цена 1037лв. Какво мислите за покупката и изборът?Да добавя, че имам смартфон lenovo p70 и ми допада марката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2015 Report Share Публикувано Декември 28, 2015 Погледни в Device Manager точно какъв е моделът на мрежовата карта. Ако не го пише с точност, дай информация за Vendor и Product ID кодовете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burkoff7 Публикувано Декември 29, 2015 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2015 Здравей,прикрепих снимка, от видяното без да правя справка за мрежовата карта трябва да поддържа ac, така и 2,4 и 5 GHz честоти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2015 Report Share Публикувано Декември 29, 2015 Да, трябва да е така. Не знам какво друго да кажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burkoff7 Публикувано Декември 29, 2015 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2015 Да, трябва да е така. Не знам какво друго да кажа. Освен да ми препоръчате AC рутер, който да закупя в близко бъдеще. Гледам един на D-Link GO-RT-AC750 и мисля дали си заслужава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 29, 2015 Report Share Публикувано Декември 29, 2015 За домашно и/или общо ползване считам най-добрият избор да е TP-Link. Хардуерът на всичките им рутери е добре подбран, софтуерът е достатъчно богат откъм опции, прегледен е и стабилен, а цените са много приемливи. Ако се наложи, може да се инсталира и различен фърмуеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burkoff7 Публикувано Декември 29, 2015 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2015 Аз имам TP-Link 841N v8 от близо 3г. и съм доволен, но той не поддържа ac, освен да изчакам да пуснат на пазара нещо "бюджетно" до 100лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2015 Report Share Публикувано Декември 30, 2015 C20 AC750 и C50 AC1200 са два модел на TP-Link, които разполагат с поддръжка на AC стандарта и са под 100 лева. Отделен е въпросът дали наистина ти трябва поддръжка на AC. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burkoff7 Публикувано Декември 30, 2015 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2015 C20 AC750 и C50 AC1200 са два модел на TP-Link, които разполагат с поддръжка на AC стандарта и са под 100 лева. Отделен е въпросът дали наистина ти трябва поддръжка на AC. Разгледах ги двата модела в сайта на tp-link. Засега не мисля да правя покупка, ще го оставя в бъдеще време, все още TP-Link 841N ми служи вярно. Светли празници и щастлива нова година! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост