maria11 Публикувано Декември 11, 2015 Report Share Публикувано Декември 11, 2015 Тук винаги съм намирала решение на предизвикателствата от компютърен тип. От 2-3 дена паметта в Disk C изчезва без да инсталирам нищо ,почиствах неизползвани файлове,временни интернет файлове,появява се памет след като изключа компютъра и го включва пак изчезва паметта.... спирах и ненужни процеси.Windows 7 64 bit ми е машината.С Comodo проверих изтрих 10 вируса,но стопяването продължава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Декември 11, 2015 Report Share Публикувано Декември 11, 2015 С помощта на безплатната програма Glary Disk Explorer можете бързо и лесно да видите кое колко място заема на диска ви. При инсталирането (евентуално, ако желаете) на програмата, махнете отметката за инсталиране и на друга програма на фирмата - Glary Utilities. Също така вижте колко процента (гигабайта) са заделени за възстановяване на системата. Windows 7 понякога сам си мести плъзгача за регулиране на заделеното за целта място на 25-50% и оттам ви намалява мястото драстично. Предполагам знаете къде да погледнете - Защита на системата -> Конфигуриране. Възможно е също да ви се е свалил на диска Windows 10, ако сте получили покана за безплатен ъпдейт и той се пази на дискът ви, като заема около 5 GB. С програмата CCleaner можете да чистите ненужните файлове, като преди това махнете отметките за чистене на историята, посетените сайтове и запаметените пароли за всички браузъри, за да не пишете пак интернет адреси после, че ще бъдат изтрити. Сканирайте за зловреден софтуер също с Malwarebytes. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Декември 13, 2015 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2015 Благодаря за отговора Nazikov ,разгледах по-отблизо нещата,макар и не чрез предложената програма.Офис упдейти бяха ми напълнили C-то и ги чистя сега.А за Windows 10 къде да погледна къде се намира ъпдейта ,не съм инсталирала нищо в системния трей се появява подкана .Чистейки ъпдейти и самото C с дадените ми от операционната система инструменти,успях да си върна мястото,нещата вече се стабилизират. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост