Калоян Колев Публикувано Януари 26, 2016 Report Share Публикувано Януари 26, 2016 Предлагам да изтеглиш Hiren's BootCD. В него има разнообразни програми. Можеш да провериш дали хард диска ти има/няма лоши сектори, особено в boot сектора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Януари 29, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2016 Toзи диск го имам. Проверявал съм с него - всичко е ок. Но проблема остава.Една тестваща програма ми каза че не открива харда , но от друга страна имам достъп до него чрез MiniXP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 29, 2016 Report Share Публикувано Януари 29, 2016 Toзи диск го имам. Проверявал съм с него - всичко е ок. Но проблема остава.Една тестваща програма ми каза че не открива харда , но от друга страна имам достъп до него чрез MiniXP. Толкова е объркано!Казваш че си пробвал със този диск и ти зарежда, без проблем!А този тук не може да зареди!?http://forums.softvisia.com/index.php/topic/18027-компа-се-самоизключва/?p=162900 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 5, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2016 Нищо объркано няма.Този диск има различни опции и програми. Зарежда например мемтест и някои други като Линукс и Мини ХР но Дарт тулс и други подобни които да буутнат харда не стават - просто се рестартира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Калоян Колев Публикувано Февруари 5, 2016 Report Share Публикувано Февруари 5, 2016 Ако можеш да заредиш инсталационния диск на Vista, избери да поправи компютъра. След като зареди опциите, избери командния промпт и пробвай командите от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Февруари 6, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2016 Това не може да стане. Изобщо не стигам до команден ред, не зарежда опциите, още щом почне да зарежда и се рестартира. Това беше първото което пробвах още в началото на "сагата"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост