Кристиана Костадинова Публикувано Ноември 22, 2015 Report Share Публикувано Ноември 22, 2015 Здравейте! Имам флашка, която стана на принцип като "шапка невидимка". Имам снимки и в файлове, които не излизат като се отвори, в който и да е компютър или лаптоп. Когато поискам да видя колко памет имам в нея ми показва, че има заета памет, а когато я е отворя ги няма и е празно. Бихте ли ми дали съвет какво мога да направя по въпроса? Пробвах с няколко антивирусни програми, не откриха вируси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avatar1989 Публикувано Ноември 23, 2015 Report Share Публикувано Ноември 23, 2015 Да не би файловете да са скрити?С каква операционна система сте? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 23, 2015 Report Share Публикувано Ноември 23, 2015 Здравейте! Имам флашка, която стана на принцип като "шапка невидимка". Имам снимки и в файлове, които не излизат като се отвори, в който и да е компютър или лаптоп. Когато поискам да видя колко памет имам в нея ми показва, че има заета памет, а когато я е отворя ги няма и е празно. Бихте ли ми дали съвет какво мога да направя по въпроса? Пробвах с няколко антивирусни програми, не откриха вируси.Стартирай CMD и в командния прозорец напиши x:attrib /d /s -r -h -s *.* натискаш Ентер. Буквата х е букмвата на твоята флашка, така че при теб може да е различна. Иначе погледни и тази тема А в краен случай формат на флашката с HP USB Disk Storage Format ToolХрумна ми и друго, инсталирай Malwarebytes и сканирай флашката за буболечки.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 23, 2015 Report Share Публикувано Ноември 23, 2015 Здравейте! Имам флашка, която стана на принцип като "шапка невидимка". Имам снимки и в файлове, които не излизат като се отвори, в който и да е компютър или лаптоп. Когато поискам да видя колко памет имам в нея ми показва, че има заета памет, а когато я е отворя ги няма и е празно. Бихте ли ми дали съвет какво мога да направя по въпроса? Пробвах с няколко антивирусни програми, не откриха вируси. Можеш ли да дадеш инфо,колко гигабайта е флашката и колко е свободното пространство? Стартирай CMD и в командния прозорец напиши x:attrib /d /s -r -h -s *.* натискаш Ентер. Буквата х е букмвата на твоята флашка, така че при теб може да е различна. Иначе погледни и тази тема До тука добре! А в краен случай формат на флашката. Това не е добре! При формат изтрива всички файлове които евентуално ги има на флашката. Не е лошо също да се мине флашката с някаква антивирусна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Кристиана Костадинова Публикувано Ноември 23, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2015 Флашката е 16 GB. Сканирала съм я с няколко антивирусни. На различни компютри. Показват ми, че няма нищо нередно. За форматирането ми беше първоначалната мисъл, но файловете във флашката ги нямам на другаде. Windows Xp е операционната ми система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 23, 2015 Report Share Публикувано Ноември 23, 2015 Флашката е 16 GB. Сканирала съм я с няколко антивирусни. На различни компютри. Показват ми, че няма нищо нередно. За форматирането ми беше първоначалната мисъл, но файловете във флашката ги нямам на другаде.Windows Xp е операционната ми система.Сканирай я с този инструмент http://www.mcshield.net/много е добър и е за флашки и външни дискове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 23, 2015 Report Share Публикувано Ноември 23, 2015 Флашката е 16 GB. Сканирала съм я с няколко антивирусни. На различни компютри. Показват ми, че няма нищо нередно. За форматирането ми беше първоначалната мисъл, но файловете във флашката ги нямам на другаде.Windows Xp е операционната ми система.Отвори – Контролен панел > Опции на папките>Изглед, Намери опцията “Показвай скрити файлове и папки” и сложи точката там. OKControl panel>Folder options>View > Намери опцията “Show hidden files and folders” и сложи точката там. OKОтвори флашката и виш дали ще видиш някакви файлове в нея.Ако няма нищо,отвори “Моя компютър” “My Computer” десен бутон на мишката върху дяла на флашката.Избери “Свойства” “Properties” И виж данните на флашката .Колко гб. са заети и колко свободни.Сподели резултата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Кристиана Костадинова Публикувано Ноември 25, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 25, 2015 Здравейте отново. Благодаря Ви за съветите, изпробвах всеки един. Двете програми не откриха заплаха, метода със скритите файлове го направих и резултат никакъв.. Направих няколко screenshots, но не зная как да ги споделя в темата, за да Ви покажа за какво иде реч. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 25, 2015 Report Share Публикувано Ноември 25, 2015 Здравейте отново. Благодаря Ви за съветите, изпробвах всеки един. Двете програми не откриха заплаха, метода със скритите файлове го направих и резултат никакъв.. Направих няколко screenshots, но не зная как да ги споделя в темата, за да Ви покажа за какво иде реч.Качи снимките в този сайт http://picbg.net/login.php После вземи директните линкове и ги пестни в следващият си пост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Кристиана Костадинова Публикувано Ноември 26, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 26, 2015 http://picbg.net/img.php?file=f491d07858823901.JPG http://picbg.net/img.php?file=851296fa6b587844.JPG http://picbg.net/img.php?file=6fc980066edc14c0.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 26, 2015 Report Share Публикувано Ноември 26, 2015 Постави отново флашката.Опитай друго отиди на същия адрес Control panel>Folder options>View > сега намери опцията "Hide protected operating system files (Racommendet) " махни отметката.Ще ти излезе екран с предупреждение,игнорирай го отговори Yes > OK .Провери отново дали се вижда нещо във флашката. Да не би по някаква причина файловете да са отбелязани като системни!Ако пак няма нищо,върни се на прозорецът от първата снимка. Натисни "Tools" ,в новия прозорец натисни "Check Now " в следващото прозорче сложи отметки и на двете опции натисни "Start" изчакай да завърши проверката,може да отнеме доста време. После отвори отново флашката,провери дали не се вижда нещо.Сподели! п.п. Помниш ли файловете как са? В обща папка,в няколко папки,или просто са изсипани на флашката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост