Гост Zig Zag Публикувано Ноември 13, 2015 Report Share Публикувано Ноември 13, 2015 Здравейте, жена ми както си ходи из центъра на Плевен да изхвърли боклука и се завърна с мишка Мики Маус. Пардон, мишката е Apple Wireless Mouse, зоват я Apple Mighty Mouse, намерихме я в контейнера с боклук. Ето снимка: http://i67.tinypic.com/f21wna.jpg Даже я открих в интернет с видео инструкция как работи за Windows системата. Скролера й е много фин и скролира във всички посоки, което си е комфорт пред останалите традиционни мишки, а ляв и десен бутон чета пак работят, нищо че няма такива бутони. https://www.youtube.com/watch?v=ui98Qg9JWTA Като подменихме батериите отдолу запремига сигнална диодна лампичка, бих казал контролна лампа с размер на малка топчица от карфица. Но лазерната червена светлина отсъства. Въпроса е - дали лазера не е активен, защото мишката не е открила Bluetooth боднат на компютъра? Защото нямаме блутут, а няма как да купя такъв за 20 камъка при положение, че мишката няма да работи. Ако това е причината да не свети лазера, значи мишката най-вероятно си работи. Какво трябва да се случи? Правилно ли функционира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 16, 2015 Report Share Публикувано Ноември 16, 2015 Принципно всяка една мишка си вьрви с нейният bluetooth ресийвьр, онова дето се боде в компютьра. Дори и две 1000% еднакви мишки, няма как да работят с едно предаващо устройство. Т.е опитвам се да кажа, че ако компютьра има някакьв блутуут, той няма да разпознае мишката. Преди време си счупих моят и отидох да ги попитам дали могат да ми направят нов, който да работи с моята мишка, но отговорьт беше, че мисията е почти невьзможна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 16, 2015 Report Share Публикувано Ноември 16, 2015 Коста, ти уби всичко детско в мен. Благодаря за отговора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост