Уди Кълвача Публикувано Февруари 9, 2016 Report Share Публикувано Февруари 9, 2016 Някои участници в дискусията ме насочиха да, направя определени корекции по добавки и Аваст , за което съм им много благодарен. С премахването обаче на определена добавка, от сайта ми "излизаше", че трябва да спра и друга и така до безкрай. Вчера ми излезе съобщение , за рефрешване на Мозила. Днес го направих и с това проблема беше решен! Ами като ти дойде пак, да не излиза сайта ти, какво ще правиш? Пак ли ще се луташ по същия начин, докато ти се рефрешне лисицата при незнайни обстоятелства и добавки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mирослав Публикувано Февруари 9, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2016 Ами като ти дойде пак, да не излиза сайта ти, какво ще правиш? Не виждам, какво целите с този коментар!?Не ми казвате нищо ново. И все пак да Ви информирам:Ако се получи, пак същият проблем, тогава ще му мисля! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Февруари 9, 2016 Report Share Публикувано Февруари 9, 2016 Идеята е, че веднъж вървиш ли по един път с тези неясни проблеми, това означава отново да ги повториш същите, по същия обичаен начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост