Mирослав Публикувано Ноември 9, 2015 Report Share Публикувано Ноември 9, 2015 Здравейте,преди 1-2 дена си инсталирах новата Mozila 42. Вчера влязох в BILD.de и ми иписа, че нямам достъп до сайта, защото adblock-ера ми забранява и трябва да се деактивира. Да де ама аз въобще нямам адблокер! После прочетох, че това може да е и от някои защити на браузъра. Би ли могъл някой, да ме светне, къде се осъществява тази защита? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 9, 2015 Report Share Публикувано Ноември 9, 2015 Отвори в нов таб следния адрес: about:addons и направи списък на добавките, които ти се появяват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 9, 2015 Report Share Публикувано Ноември 9, 2015 Би ли могъл някой, да ме светне, къде се осъществява тази защита? Добре че поясни съвсем ясно необходимата информация. Гугъла показа, че Firefox 42 идва с Tracking Protection. Спираш някъде там, както е на картинката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mирослав Публикувано Ноември 12, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2015 До IVAN:1.Модул за дешифриране на съдържание Primetime от Adobe System2.Shockwave Flash3.Adobe Acrobat4.Google Earth Plugin5.Google Update6.Java Deployment Toolkit7.Java Platform8.VLC Web Plugin Това са моите добавки До Zig Zag Понеже работя с Mozila на български език, в "Настройки"- "Сигурност" има слените опции:http://prikachi.com/images.php?images/746/8460746U.jpgИзключвам ги и двете, но резултата е незадоволителен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Калоян Колев Публикувано Ноември 12, 2015 Report Share Публикувано Ноември 12, 2015 Според това, което прочетох в сайтовете на Mozilla, Tracking Protection е нова защита на браузъра при анонимно сърфиране (Private Browsing). Аз също съм с Firefox 42, и при стандартна разходка из мрежата нямам никакви проблеми. Снимките са с включен и изключен Adblock Plus. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 13, 2015 Report Share Публикувано Ноември 13, 2015 Моя грешка, че не съм дал по-подробни обяснения. Напиши отново about:addons в нов табче и избери 'Extensions' (второто отгоре надолу) и копирай списъка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mирослав Публикувано Ноември 13, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2015 kolev.k, изключих "Поверително сърфиране", но резултат полужителен няма:http://prikachi.com/images.php?images/399/8462399i.jpg IVAN, http://prikachi.com/images.php?images/406/8462406w.jpg Zig Zag като "рових" по проблема видях някъде, че поверителното сърфиране се изключва и чрез shift+ctrl+P и в прозореца, който се отваря има възможност, повторното му включване. И оттам го изключих, но грънци. Голям майтап, имам чувството, че нещо се дано най- накрая стане . В крайна сметка мога, да го отворя с друг браузър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 15, 2015 Report Share Публикувано Ноември 15, 2015 Би ли изключил Avast Online Security, би трябвало да иска рестарт на браузъра, и опитай отново. Но преди това от първата снимка махни тикчето на "използване на защита от ..." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mирослав Публикувано Ноември 16, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2015 IVAN пробвах и изключих тикчето, не става. Не е от Avast, защото с Chrome ми я отваря. За сега, ще ползвам Chrome за Bild. Мерси за вниманието и отеленото време, както на всички по темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 16, 2015 Report Share Публикувано Ноември 16, 2015 Добре де,толкова ли държиш на 42 версия на Mozila? Инсталирай 40 или 41,и провери дали има проблема.Ако го няма,значи е браузъра,ако го има,нещо друго по компа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 17, 2015 Report Share Публикувано Ноември 17, 2015 Опитах и аз с 42 версия.Няма никакъв проблем с отваряне на сайта.И понеже имам adblock инсталиран,просто го деактивирах от менюто! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 17, 2015 Report Share Публикувано Ноември 17, 2015 Опитах и аз с 42 версия.Няма никакъв проблем с отваряне на сайта.И понеже имам adblock инсталиран,просто го деактивирах от менюто! И аз съм опитвал, но не съм деактивирал инсталирания адблок (в случая мощния по блокирането AdGuard) и не е имало никакъв проблем със зареждането на сайта. Прекалено е умен за да го блокира. А Мирослав прекалено бързо се предава и не го интересува как се управлява PC. На негово място щях да запаля компютъра, най-малкото да деинсталирам антивирусния октопод за да открия причината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mирослав Публикувано Ноември 20, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Zig Zag, аз ако съм се отказал щях да послушам barbuncela и да мина на по- стара версия. Значи да трия Аваст и после да го преинстлирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 20, 2015 Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Еми ще се наложи да се бориш със зъби, щом не стигаш до резултата. Имаш пречка и трябва да разбереш кой е виновника. Иначе ще си живееш с него без да подозираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mирослав Публикувано Февруари 9, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2016 Стигна се до !Някои участници в дискусията ме насочиха да, направя определени корекции по добавки и Аваст , за което съм им много благодарен. С премахването обаче на определена добавка, от сайта ми "излизаше", че трябва да спра и друга и така до безкрай. Вчера ми излезе съобщение , за рефрешване на Мозила. Днес го направих и с това проблема беше решен! Още веднъж благодаря на всички приели проблема ми за свой Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост