Димитър Гюров Публикувано Ноември 19, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2015 Мисълта ми е ,че нестава на всички игри а само на определени? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2015 Report Share Публикувано Ноември 19, 2015 Не разбрах. Насичането се слчува само при определени игри? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 19, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2015 Да.Cs Go , bf4 ,crysis 3 , gta5 Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 19, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2015 Влезнах ви биоса направих едни промени и се оправи краша и забиването на звука и картината само дето за секунди зацепва и се опарвя чат пат ама е по-добре харда ,че е в гъза в гъза е отишли са сектори и от него явно. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2015 Report Share Публикувано Ноември 19, 2015 Интересно ми е какви промени си направил. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 19, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2015 Не не е от там проблема пак ми вади долу грешката с amd drivers recovery.... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Ноември 20, 2015 Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Уважаеми BoTcHe!, чудя се и се мая как издържа колегата, явно аз не успях.Нямам на представа колко сте годишен, но тръгвайки от това за колко пари можете да си закупите компютър, стигнаха 6 страници, в които колегата се опитва да ви обясни къде и какво да направите, но вие си продължавате в някаква ваша последователност лишена от всякакъв вид логика.Правописа ви е под всякаква критика, не знам каква е причината, но това да не знаете къде се поставят запетайки и къде завършва едно изречение е направо подигравателно за самият вас.Толкова ли е трудно да седнете, да помислите и да си подредите мислите, като след това напишете 2 изречения, в които всичко да бъде ясно изказано.Следвайки вашата мисъл и последователност имам чувството, че в един момент може да излезне, че нас африканци са ни спасили от Турско робство.Или просто наистина сте си един "Бот", чудейки се какво да прави.И не на последно място, ако изобщо успеете да ме разберете - неодушевените предмети не могат да умрат. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2015 Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Какво си човъркал в BIOS/UEFI?Кога точно се срива драйвърът на видео картата? Само при игри? Винаги след 10 минути? Опитай да натовариш малко картата с FurMark да видим дали ще се появи същия проблем. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 20, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Пуснах програма оправих тоя бъг само ,че достигна 74 градуса макс фпс 46 AVS 44 MIN42 ще слагам още четири вентилатора само незнам къде да сложа да изкарва пуснах bf4 пак крашна пак заби играта след забиването на играта ,компа стана по-бавен почна бавно и програмите бавно да отваря незнам от харда ли e...http://prikachi.com/images/444/8473444x.png Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2015 Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Каква програма си пуснал? Какъв бъг си оправил? Човек, обяснявай нормално и подробно! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 20, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Която ми каза пускам някаква игра и зацепва екрана и звука цъкам ctrl+alt+del гася я от там и после отваря всичко бавно и рестарт оправя работата драйвърите за сега не се бъгват.HD TUNE PROFURMARK Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2015 Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Ох, писна ми да ти разшифровам коментарите без пунктуация. Отказвам се. Ако на някого друг му се занимава, да заповяда. Нямам повече нерви. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 20, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Айде трийте темата бахти смешниците... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Ноември 20, 2015 Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Айде трийте темата бахти смешниците...Смешния тук си ти. Аре завивай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 20, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2015 Аре лапай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост