Димитър Гюров Публикувано Ноември 6, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2015 1366:768 hdМонитора е:LG E1940S. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 6, 2015 Report Share Публикувано Ноември 6, 2015 Така по-може. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 7, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2015 Само незнам защо дига 69 градуса и след рестарт са 40 направих default bios ,че барах там и сега при crysis 3 вдига 54 градуса не повече.Компа е върха не съм очаквал ,че всичко ще върви толкова добре вече знам като си зимам pc и колкото пари имам от кой саитове да сравнявам. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 7, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2015 А това леко свиркане от захранването нормално ли е? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 7, 2015 Report Share Публикувано Ноември 7, 2015 Не знам какво разбираш под „свиркане“ и не съм сигурен дали ти си сигурен, че е от захранващия блок. Като цяло не е нормално, особено за нов хардуер. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 7, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2015 От захранващия блок идва едно леко дзъндзъркане като шум от принтер ,но много тихо.Аз мисля ,че е нормално понеже и на предния ми комп ми го правеше на предното захранване.Нормално ли е при температура 26 градуса в стаята и компа е до трабите да има видеокартата при GTA V 66 градуса ще сложа един вентилатор 80mm. Да изкарва топлия въздух. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 8, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2015 Ето това е звука ,който се чува от захранването.http://dox.bg/files/dw?a=5993d70563Това звука от сърбене. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 8, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2015 Ехооо??? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2015 Report Share Публикувано Ноември 8, 2015 1. Ще е хубаво да се научиш на малко търпение. Ще ти е полезно занапред в живота. 2. Никой от звуците от записа не ми приличат на звуци, типични за захранващ блок. 3. Ако се опасяваш, че може да е от него, би следвало да можеш да го върнеш, след като е нов. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 11, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 11, 2015 Имам много гаден проблем за ,който аз решение не намирам колко пъти preinstall windows-а драйвъри не става ако просто някой каже как да го оправя ще черпя!Като играя игра каквато и да е тя след 10 минути крашва и ми пише долу това съобщение...http://prikachi.com/images/159/8459159b.png Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2015 Report Share Публикувано Ноември 12, 2015 Кой точно видео драйвер инсталира? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 12, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 12, 2015 Всичко от дисковете съм инсталирал и от сайта на amd ги теглих без резултат!Направих и windows update ,но и той не помага.http://prikachi.com/images/30/8460030o.png Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 12, 2015 Report Share Публикувано Ноември 12, 2015 Моята препоръка в случая е да деинсталираш драйвера под Safe Mode с почистване, след което да инсталираш последния. Използвай Display Driver Uninstaller.След като стартираш програмата, тя ще поиска Safe Mode. Съгласи се.В Safe Mode стартирай отново Display Driver Uninstaller и кликни бутона Clean and restart.След като се стартира отново Windows в нормален режим си инсталирай последния драйвер, който изтегли от тук. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Димитър Гюров Публикувано Ноември 13, 2015 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2015 Моята препоръка в случая е да деинсталираш драйвера под Safe Mode с почистване, след което да инсталираш последния. Използвай Display Driver Uninstaller.След като стартираш програмата, тя ще поиска Safe Mode. Съгласи се.В Safe Mode стартирай отново Display Driver Uninstaller и кликни бутона Clean and restart.След като се стартира отново Windows в нормален режим си инсталирай последния драйвер, който изтегли от тук.Страшно много благодаря жив и здрав!Игрите вървят перфектно GTA V ; BF4 ; CRYSIS 3 имаше лаг преди и с този драйвър изчезна сложих изкарващ вентилатори и 10 + градуса спестени.G3258 е по-добър от fx-4300-6300 на gaming @ host и затова и видео картата е най-добра за среден клас направих правилен избор!На близо съм и нето трябва да ми е 90dowload 70 upload днес доидоха от близо и ми сложиха модем интернета е през аналог и download speed ми е 97 а upload 5 ??? кфо праим са? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2015 Report Share Публикувано Ноември 13, 2015 Това, което можеш да направиш, е да си актуализираш драйвера за мрежовата карта. Адски силно ме съмнява да отстрани точно проблема с ъплоуда, но не боли да се опита, а и е добра идея по принцип. Можеш да го свалиш от тук. Иначе не става ясно точно как тестваш този ъплоуд. Ако използваш Speedtest, моят съвет е да тестваш с различни сървъри в твоя и други региони. Също така, бих предложил да свалиш някой торент с много лийчъри и да видиш как ще се сийдва. Понякога Speedtest не е максимално точен. Ако навсякъде ти е бавен ъплоудът или не ти се занимава да тестваш, следващата стъпка е да говориш с доставчика. Възможно е този ъплоуд да не е гарантиран и/или да се влияе от часа в денонощието, т.е. да е по-висок, когато мрежата не е толкова натоварена. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост