Алекс Михайлов Публикувано Октомври 25, 2015 Report Share Публикувано Октомври 25, 2015 Здравейте!Имам проблем с паметта на лаптопа си имам много малко памет в Локален диск (D).Нямам много програми и игри,които да заемат 195ГБ.Аз мисля,че имам някакъв вирус,защото когато изтрия нещо паметта отново се запълва без да съм записвал нищо.Мерси предварително за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Октомври 25, 2015 Report Share Публикувано Октомври 25, 2015 Предлагам да инсталираш програма като DriveSpacio, SpaceSniffer или друга като тях. Така би могъл да видиш кои са най-големите папки и файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Алекс Михайлов Публикувано Октомври 25, 2015 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2015 Пробвах с програмата DriveSpacio и изтрих два файла, които заемаха доста място.Сега ще гледам дали паметта отново ще ми се запълва без да записвам нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Октомври 26, 2015 Report Share Публикувано Октомври 26, 2015 Може да е полезно да споделиш тези файлове какво са представлявали - големина, разширение... Да не би някоя игра да ги създава там? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Алекс Михайлов Публикувано Октомври 30, 2015 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2015 Файловете бяха от 2009 година от както съм взел лаптопа си.Единия файл мисля, че се казваше USER-PC, а в другия файл имаше някакви неща за windows.От както съм изтрил тези файлове паметта не ми се е запълвала сама.Аз мисля,че през годините тези файлове сами са теглели неща от които ми се е заемала паметта, защото преди си бях добре с паметта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Ноември 1, 2015 Report Share Публикувано Ноември 1, 2015 Това ми звучи странно. Файловете не могат сами да теглят неща. Трябва да са изпълними файлове - тоест - програми. Всъщност така, както си писал "файлове" - май става въпрос за "папки". Излиза, че тези неща отначало са си били там и просто не си обърнал внимание до един определен момент...Освен ако някой е направил така, че ъпдейтите за операционната система да се записват там и с времето са се натрупвали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост