semkajiqta Публикувано Октомври 20, 2015 Report Share Публикувано Октомври 20, 2015 Здравейте, днес реших да проверя колко точки има компютъра ми. Защо само заради слабата видео карта резултатът е най-ниският възможен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 20, 2015 Report Share Публикувано Октомври 20, 2015 Да, крайната оценка се базира на най-ниската индивидуална оценка. Лично аз не виждам голяма логика да е така, но то реално аз не виждам особена полза от оценките като цяло. Просто ги пренебрегни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Октомври 20, 2015 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2015 Исках да си сложа на windows 7 aero режим и от някъде прочетох че трябва да имам по-висока оценка. Мога ли всъщност да имам aero тема на даденият компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 20, 2015 Report Share Публикувано Октомври 20, 2015 Зависи от хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Октомври 20, 2015 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2015 Със видео карта Intel Graphics Media Accelerator HD може ли да се сложи aero режим? Процесора е 4-ри ядрен, а РАМ паметта е 4 гб ДДР3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 20, 2015 Report Share Публикувано Октомври 20, 2015 Би трябвало. То ще е ясно след инсталация на видео драйвъра. Отделен е въпросът точно колко ще се отрази това на производителността. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Октомври 21, 2015 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2015 Инсталирах драйвера, но във personalize я няма опцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Октомври 21, 2015 Report Share Публикувано Октомври 21, 2015 То ще е ясно след инсталация на видео драйвъра. Оценката макар и субективна за aero режим ти е много ниска.Възможно е машината да не отговаря на изискванията!Ако става дума за Windows 7,прочети това.Може да ти помогне евентуално. http://windowstune.ru/win7/tuning7/kak-vklyuchit-otklyuchit-aero-windows-7.htmlили това: http://windata.ru/windows-7/nastrojka-7/kak-vklyuchit-aero-v-windows-7/ http://store.picbg.net/pubpic/AF/0C/c5874ef780dfaf0c.jpgОбърни внимание на видеодрайвера.Трябва да е последния излязъл за Windows 7 (ако не е),и е добре да го изтеглиш от сайта на производителя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Октомври 21, 2015 Author Report Share Публикувано Октомври 21, 2015 Тръгна ми аеро режима, след като изтеглих по-новата версия на драйвера. Със новият драйвър оценката на компютъра стана от 1.0 на 4.2.Благодаря за помоща! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост