Ico Power Публикувано Октомври 18, 2015 Report Share Публикувано Октомври 18, 2015 Здравейте. Тази сутрин направих нещо на клавиатурата си и сега шифта не работи и 2то.Без да исках натиснах УИНДОЛС бутона и май натиснах шифт или ктрл... не знам точно кое натиснах.Проблема е, че когато натисна шифта от ляво направо ми изключва компютъра, а когато натисна шифта от дясно до ентера ми пише ' А ' и натиска още към 5 ,6 бутона. Моля, помогнете ми, защото от няколко часа търся из гугъл и нищо не намирам и се отчайвам вече. Пробвах със старата си клавиатура, при нея работи шифта, но някои други бутони не работят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Октомври 18, 2015 Report Share Публикувано Октомври 18, 2015 Ами много е просто.Опитай двете клавиатури на друг компютър и ще разбереш дали работят! Или закачи на твоя друга клавиатура която със сигурност работи! Така ще разбереш къде е проблема. Но 99% е клавиатурата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост