Armageddon8 Публикувано Септември 30, 2015 Report Share Публикувано Септември 30, 2015 Здравейте, Имам тази Нокиа, но е кодирана към Водафон. Като сложа карта на Виваком ми иска код за разкодиране. Има ли някакъв начин да намеря този код без да нося телефона в сервиз. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 30, 2015 Report Share Публикувано Септември 30, 2015 Здравей, за да не ходи в сервиз телефона, след като е заключен на Vodafone, то най-вероятно е в договор, варианта е само един: плащане на всички задьлжения кьм сьответния оператор и те ще ви дадьт кода за отключване на мрежата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Септември 30, 2015 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2015 Здравей, за да не ходи в сервиз телефона, след като е заключен на Vodafone, то най-вероятно е в договор, варианта е само един: плащане на всички задьлжения кьм сьответния оператор и те ще ви дадьт кода за отключване на мрежата.Телефона е от едни приятел който идва преди година от англия и просто го остави. Договор има ли, няма ли нееезнам. Пък и къде да ги търся водафон в англия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 30, 2015 Report Share Публикувано Септември 30, 2015 Има един сайт. - http://forum.gsmhosting.com Там може да се намери някой да ти помогне безплатно. Изглежда някой е набарал генераторчета за генериране на кода по IMEI и някоя друга информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 30, 2015 Report Share Публикувано Септември 30, 2015 До колкото помня, преди години в мрежата имаше генератори на отключващи кодове на базата на IMEI номера на апарата. Не знам дали става, слуховете мълвяха, че трябва да се пробват поне няколко кода, за да се налучка работещ. Но така или иначе моят съвет е да се потърсят такива сайтове/програми, генериращи кодове и да се опита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост